kadın kişilerin açıklamadığı o sırları açıklayıp siz erkekleri ve meriçleri aydınlatmanın zamanı geçti o yüzden artık bunları size açıklamanin zamani geldi.

evet sevgili meriç kardeşim, başlıkta meriç kelimesinin yanında erkek yazmıyor çünkü meriçler erkek değil!

eskiden kendine kahraman arayan kadınlar bu tip erkeklerle tamamlanirken simdi ise karının her dedigini yapan erkekler turedi ve durum kadinlar icin sıkıcı oldu.

sen sevgilinden ayrılmış ablayi teselli ederken ben bize gelsene diyorum cunku kadın delirmiş sevgilisinden intikam almak istiyor. browni yemek istemiyor..

sonra vay efendim kadinlar kotu erkek seviyor diye agliyor ve gidip pride yuruyusu istiyorsunuz.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"kahraman erkek vs meriç" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim