kütahya'da bir hemşire, köpeklerle oynayan 3 çocuğa tırmıkla saldırdı. hastaneye götürülen çocukların ailesi darp raporu alarak hemşireden şikayetçi oldu. gözaltına alınan hemşire ifadesinde, çocukların köpekleri dövüştürmeye çalıştığını söyledi. çocuklardan birinin babası, "kan revan içindeydi, görünce fenalık geçirdim" derken, olayla ilgili açıklamada bulunan kütahya valiliği, "çocukların beyanından darbedildikleri anlaşılmıştır. gerekli işlemler yapılmıştır" ifadelerine yer verdi.


buradan
devamını gör...
kanımı donduran olay. üç çocuğa tırmıkla saldırmak...
şayet ortada köpeğin zararına yönelik bir durum varsa bile tırmıkla saldırmak nedir? neden arabanda tırmık taşırsın? ve bu insan bir hemşire? başka birine zarar vermiş de olabilir. peşi bırakılmamalı, tedavi edilmeli.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"köpekle oynadığı için çocukları tırmıkla darpeden hemşire" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim