bir bay panda ukdesi.

orta doğu ve anadolu coğrafyasında popüler olan şarap çeşidi.

klasik kırmızı şaraba kıyasla daha kuru ve asidik bir tadı olduğundan fazla sevememiştim doğrusu. nar ekşisine alkol ve şeker karıştırmışsın gibi bir tadı var. ancak sanıyorum ki bunun sebebi de kırmızı ekşi nardan üretilmesi olabilir.

beyaz ve tatlı nardan yapsam acaba güzel olur mu diye geçirmedim değil. ancak beyaz nardan yapılan bir şarapa rastlayamadım henüz. bilenler varsa, beni de aydınlatabilirseniz süper olur.
devamını gör...
hiç tatmadım ama kafamda iyi lezzet canlandı
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"nar şarabı" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim