normal sözlük’ün discord sunucusunda yer alan sosyal kulüplerdir. dayanışma ve eğlencenin yanı sıra kulüp içi yapılan etkinliklerle de ilgi alanlarınızı beslemeye yardımcı olan bu alan tamamen siz yazarlarımızın emekleriyle gelişmektedir. ilginizi çeken her kulübe üye olabilir, neden bu konuda bir kulüp yok ki dediğiniz her alanda isteğinizi bildirebilir, isterseniz yeni kulübü başkanı olarak siz açabilirsiniz.

aktif olan kulüplerimiz ;

(bkz: kitap kulübü)
(bkz: sanat kulübü)
(bkz: sinema-tv kulübü)
(bkz: çalışma kulübü)

yukarıdaki kulüplere katılmak için aşağıdaki discord sunucu linkine tıklayıp, girmek istediğiniz kulübü ve sözlük mahlasınızı yazmanız yeterlidir.

discord.gg/vYRBKKPsMz

* kulüplere 500 karma puanı geçmiş olan bütün yazarlarımız katılabilirler.
* kulüp kurmak için ; 14 adet katılımcı üye ile beraber başvuru yapılması yeterlidir. kulübü kuran kişi, kulüp başkanı olarak atanır.

kulüpler ile alakalı her türlü soru ya da öneri için mesaj atabileceğiniz hesap : @kulüpler
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"kulüpler" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim