hayal edebilme yetimizi kullanarak düşüncelerimizi bir nesneye odaklama suretiyle vücudumuzu temas ettirmeden uzaktan nesneyi döndürebilmeyi sağlayan basit düzenek. inanmayı başarabilen herkesin kendine telekinezinin varlığını kanıtlayabileceği en basit yöntemdir psiwheel. ufak bir not kağıdı dörde katlanıp açılır, kağıt + şeklini almış olur. bir silginin ortasına iğne batırılır, iğnenin üzerine not kağıdı dengede duracak biçimde hafifçe bırakılır. bulunulan mekanda hava akımı oluşturabilecek pencere kapı kapatılır, pandemi maskesi takılır ( kendi nefesimize bile güvenemeyiz). mümkün mertebe yalnız kalınmalıdır. kağıdın sağa veya sola döndüğü hayal edilir , güçlü bir imaje oluşturabilmek için eller sakince kağıdın yanına konulup ellerden akan bir enerjinin kağıdı çevirdiği tasavvur edilir, bu ayrıca odaklanmaya da yardımcı olacaktır.
kağıdı birkaç tur çevirmeyi başardıktan sonra düzeneğin üzerine cam kase veya kavanoz geçirilir, iş bir doz zorlaştırılır. artık boş hava akımının cam içerisindeki kağıda temas edemeyeceği kesindir. bu şekilde de kağıdın hareket ettirilebildiği görüldüğünde bir şimşek çakar, temelinde ne kadar fiziğin ve doğanın ta kendisi olduğumuzu bilmediğimizin aydınlanmasıdır bu geçmiş olsun.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim