ben bunları anlamıyorum ya. tl ile maaş alıp tl ile alışveriş yapıyor ve bu güzelliğe rağmen hala daha dolar artmış, dolar yükselmiş falan gibi laflar ediyor. bu resmen hadsizlik!
devamını gör...
berat, sen misin?
devamını gör...
dolar ne artıyor ne eksiliyor, öylece duruyor yerinde. bu durumda konumuz tl'nin sürekli değer kaybetmesi oluyor. bu sonsuza kadar devam edecek olan değer kaybediş hali fiyatlar genel düzeyinin sağ üst çapraza doğru gayet istikrarlı bir şekilde çıkmasına neden oluyor. yıl boyunca yatay seyirde stabil takılan maaşlar ise sene sonuna kadar kuşa dönmüş oluyor. sene başında alacağın uyduruk maaş artışının yansıması ise aynı dönemde market fiyatlarına çakılmış oluyor. moktan bir oyunu bitirip sıkıla sıkıla tekrar oynamak gibi bir hayat işte.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"türk lirası ile maaş alıp doların yükselmesini dert etmek" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim