garip bir şekilde insanı hiçlikten kurtarıp belli bir olaya odaklaması olabilir.
devamını gör...
bedava kitaplık.
devamını gör...
favori exim gibi ne kadar uzaklaşırsam uzaklaşayım geri dönüyorum. iyi hissettiriyor.
devamını gör...
gezmek tozmak varken burada takılma sebepleri.

benim sebebim arnella.
sokağa çıksa ben de çıkacam da çıkmıyor ki..
devamını gör...
can sıkıntısıdır. hiçbir sosyal medya uygulamam yok sadece sözlük var. okuma ve yazmayı seven biriyim. yazar olmadaki amacım biriyle tanışmak değil.
devamını gör...
(bkz: ben buraya niye geldim sorunsalı)
(bkz: şimdi ben buraya neden çıktım)

ben de bilmiyorum ki..
devamını gör...
böbrek tabi ki.
devamını gör...
aklım başımda değil ki
sebebini bilmiyorum

yanıyorum yanıyorum
ah yanıyorum yanıyorum
yar yine bana haram geceler
senin için ağlıyorum
devamını gör...
sözlük halkı çok kafa dengi , yazmayı seviyorum , bir konu hakkında insanların fikirlerini okumayı seviyorum. daha ne olsun.
devamını gör...
can sıkıntısı ama sırf çomarları kudurtmak için bile yazarım ben sözlüklerde. yıllardır zaten yazıyorum. beni korkutamazsinız oğlum istediğimi yazarım. tenhada kıstıracak gelsin karsinızda kadın veya çocuk yok. abilerinize yazdıklarımı gösterin onlar sizi susturur kraldan çok kralcı ezikleri sizi (bkz: swh).
devamını gör...
dostoyevski'nin tahtını sarsmak.
devamını gör...
yazmak, anlaşılmak belki okunmak.
devamını gör...
makara var aglama var iseme var gulme var
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...
sürekli kendi kendime konuşmanın zararlı olduğunu fark ettiğimden. zihin aynı şeyi düşünüyor, dil aynı şeyi söylüyor. o düşünceyi uzaklaştırması veya değiştirmesi gereken tüm araçlar yine aynı düşünceyi anıyor. dedim bu böyle olmaz. ben yazacağım, daha da arkama bakmayacağım. ya da bakarsam bile dönmek istemeyeceğim.
devamını gör...
yeni bir soluk, yeni bilgi, muhabbet olur dedik. ne yazan, ne konuşan var. bir kaç kişi kendi kendimize takiliyoruz. şişeye yazıp denize atmak gibiymiş.
devamını gör...
hiç öyle işsizlik, yoksunluk, yoksulluk falan.
devamını gör...
öğrenciyim abi, kitap fiyatları uçtu. beleş kitap veriyorlarmış geldim. hem okuyorum hem yazıuorum hem de kitap kazanacağım daha ne olsun win win.
devamını gör...
yalnızlığı öldürmekti ama olmadı.
aferim len hayatta iyi kalıyon ha.
devamını gör...
ekmek parası abi
devamını gör...
istenmediğim yerde durmayı seviyorum o ses tonlarına inat. benden haz etmeyenlerin keyfini kaçırmada üstüme yok. online sekmesinde whisper'ı görmeleri yetiyor. giden gitsin kalan sağlar bizimdi ya hani? bakın bakalım hangi sağlar kalmış? (o kadar tanım girdik nereye gidiyoruz diyemeyen yazar bahanesidir he bu da.) sizden vakit kaldıkça arada kendime de çuvaldızını batırıyorum. iğne tutar da beni.

oklar bana dönmediği müddetçe buradaki her kavga gürültü ilgimi çekiyor* sözlüğümüz de zaten hiç olay olmaz. bak bak ironiyi anladın mı kanks?

64 kilo 171 boyunda 27/8 yaşında kendi halinde yazan bir yazarım. asıl sebebim de budur aslında. çünkü kilo/boy/ yaş normal sözlükte yazmanız için önemli bi kriter. sanki askere alınıyoruz anasını satayım. orduya atanacağız ya ahahaha. banlananlar hep yüksek kilolular ya da düz tabanlılar.

abi beni hep ortamı sarıyor ya. çok karı kız var ya. çok manyak bi sözlük yaaaa.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"yazarların normal sözlük'te bulunma sebebi" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim