eşcinsellik ve feminizm türkiye için tehdit oluşturmaz. türkiye için tehdit oluşturan şu an tek şey siyasal islamdır. allah kitap deyip türlü kötülükler yapanlardır. daha geçen imamın biri kuran kursundaki çocuğa cinsel istismarda bulunmuş. böyle pislik olaylar ne feministlerden ne de eşcinsellerden çıkıyor.

siz din adı altında otostop çocukluğu yapanlara nefret kusun ve feministlerle, eşcinsellerle de uğraşmayı bırakın derim. herkes kendi hayatında en nihayetinde bizi ilgilendiren bir şey yok!
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"eş cinselliğin ve feminizmin türkiye için tehdit oluşturması" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim