her kıyafetin belirli bir yeri belirli bir düsturu vardır . eşim istanbulda sokakta kasığına kadar yırtmaçla geziyorsa tabiki izin vermem . bu konuda hiç boşu boşuna benim bedenim muhabbeti yapmayın. seven hiç bir erkek yanında yürüyen adamın karım dedigi insana eli bir yerinde ağzının suyunu akıta akıta baktığını görmeyi kaldıramaz.kan çıkartır . ondan sonrada aaa bu gerçekten kıskanıyormuş amacı beni kısıtlamak değilmiş beni sevdiği için bu duruma katlanamıyormuş dersiniz ama iş işten geçmiş olur.
ben kendim yanımda isterse çıblak kadın olsun bedeni yerine yüzüne bakarım . çünkü zekanızdan daha çok tahrik oluyorum. ama kaç sene aradığım ve hayatıma aldığım kadınında cıblak tenine baska bir adamın bakmasına katlanamıyorum. az daha uzun giyinince ,dekoltenizi toparlayinca, teninizi esinize saklayinca özgürluğunuz kisitlanmis olmuyor. hayatinizda sizi seven , sizden tahrik olan insani bulduktan sonra açıldıkça açılmaya çalışmanin manasi nedir bu mu norm yani ?
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"eşinin mini etek giymesine izin verenlerin hafif şey olması" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim