nightterror yazar profili

nightterror kapak fotoğrafı
nightterror profil fotoğrafı
rozet
karma: 376 tanım: 74 başlık: 0 takipçi: 2

son tanımları


bir kadının neden aldattığı sorusu

aldatmanın bahanesi yoktur erkekte , kadında karaktersizdir . hayatınızdaki insana ,yol arkadaşınıza ihanet ediyorsunuz direkt. ama bir sorununuz olsa ilk koşacağınız , hastalansanız size bakacak insan odur. şımarıklıktan ve açgözlülükten başka bir şey olarak görmüyorum. anlaşamıyorsanız karşınızdaki insanın duygularını ve hayatındaki en değerli olan şeyi sömürmeden ayrılın , özgür bırakın karşınızdaki insanı. yaşamını çalıyorsunuz direkt olarak .
devamını gör...

türkiye'de olası bir savaş durumunda başka bir ülkeye kaçmak

bizim ülkede iç savaş daha olası 13m göçmen geldi . bunların içinde tecavüzcüsünden tutun militanına kadar var. (sözüm yapacak hiç bir şeyi kalmayıp ,buraya gelmiş olan ve savaştan kaçan savunmasız kadınlar ile çocuklara değil , kesinlikle onları ayrı tutuyorum. ) dış güçlerle savaşacak olursak zaten 4 tarafımız düşmanla çevrili kimse almaz bizi memleketine . her türlü vatanınızı savunmak zorundasınız , üzgünüm ama bizim bizden başka dostumuz yok. bu gercekle yasamanizi tavsiye ederim.
devamını gör...

35 yaşında hala kısa süreli ilişki düşünen adam

doymamıştır , hayatta sorumluluk alacak kadar olgunlaşmamıştır. tercih etmiyordur , pskolojik sorunları vardır , güveni yıkılmıştır vs vs iyisiyle kötüsüyle bir çok sebebi olabilir.
devamını gör...

büyük burnun yakıştığı kişiler

benim hatuna yakisiyormus aslinda ama rahatsiz oldugu icin ufak bir operasyon gecirmis...
devamını gör...

cami içerisinde 11 yıl boyunca bir çocuğa tecavüz etmek

kanıtlı tecavüz suçuna idam gelsin çok istiyorum.
devamını gör...

eski şeyler

heryerde olan turşucular , mahalle aralarında dolanan amcaların kolla çevirdiği dönmedolaplar , sokakta gezen bozacılar , misket , pokemon tasoları , sporcu kartları , şahane pazar , ruhsar , tüp çokokrem, emolar , mebuz , panda dondurma .

özlemişim anlatabiliyormuyum.
devamını gör...

aptal olmanın faydaları

aptallık boyutu harbiden düz saf hiçbirşey hissetmeyecek noktadaysa mis gibi olabilir. karşısında yapılanları hissetmez dolayısıyla üzülecek bir şeyide kalmaz .hayatta bir amacıda olmaz yaşar ve ölüp gider .

amaaa bir miktar zeka seviyesine sahip olmasına rağmen , dünyayı kavrayamıyorsa . hayattında mutlu olmayı beceremez , bencil olur , durmadan şikayet eder , mutluluğu yanlış insanlarda ve yanlış şeylerde arar , yanındakinin kıymetini bilmez , insanların acısından zevk alır , topluma'da zarar vermiş olur kendi hayatını'da heba etmiş olur.

zeki kabul edilebilir insana gelince . ahlak yapısına bağlı olarak, insanları manipüle edip, ömrünü kısa vadede kendine kar sağlayıp boş tatminlerlede heba edebilir yada iyi niyetli biri olup ,toplumun ve etrafındaki insanların geldiği halden acı duyup, herşeyin yalan dolandan ibaret olduğununda farkında olabilir. bu iki gurup her türlü kendi içsel yolculuğunda pişmanlıklara ve mutsuzluğa sahip olacaktır. hayatlarındaki amacı ararken beyinlerinin arkasında bir kaşıntı olacaktır sürekli.

ınsanların bir kısmıda herşeyin farkında olup hissiz kalmayı ama kimseye zarar vermemeyi ögrenir ve dünyayı olduğu gibi görür . ınsanlardan bir şey beklemez, kapasitelerinin yetmediğinin farkındadır. tabiri caizse kuştan koşmasını , attan uçmasını beklemez.

şahsımca ,yukarıdaki tanımlar içerisinde , en iyisi ya tamamen aptal olmak yada dünyayı ve insanları olduğu gibi görmek , kimseden bir beklentin olmadan, kimseye bir zararin olmadan dünyada seni mutlu edecek şeylerin peşinde koşmak. yolda yürürken sizin gibi insanları hayatınıza dahil etme şansınız olursa birde ne âlâ .

eğer hala aralarda bir yerlerdeyseniz , hayat çok zor geçmiş olsun şimdiden.
devamını gör...

ilk buluşmada hesabı kim öder sorunsalı

erkek öder , cebinde az parası varsa ona göre bir mekana gider. sonrasında da erkek öder ve ekonomik durumuna uygun olan yerde dışarı çıkılır . kadın sizi imkanlarınızdan dolayı yargılıyorsa yeri hayatınızın herhangibir noktasında değildir zaten.

size fazlasını veremediğiniz için baskı yapmak yada bu sebeple hayatınızdan çıkmak yerine , destek olmaya çalışıp birlikte daha güzel şeyler yapabilmeniz için ortak olmaya çalışırsa , heleki bu devirde , sakın kaçırmayın , sağınız solunuz oynamasın , şımarmayın. mutlu olacağınız insanı bulmuşsunuzdur.
devamını gör...

murat kurum'un seçmene vazelin dağıtması

keşke tüpte çokoprens olsaydı . çocukluğumuz güzel geçmiş bak. şimdikiler direkt vazelinle büyüyorlar ,insan şey etmeden bi gönlünü alır...
devamını gör...

bir oturuşta okunacak kitap önerileri

küçük prens , zaman zaman okuyun , her okuduğunuzda çevrenizdeki insanların size olan davranışlarından tutun sizin gün içinde gömüldüğünüz boş şeylere , koşturduğunuz anlamsız işlere bir hatırlatmadır kendisi.
devamını gör...

cinsel yolla hastalık kapanlara acımamak

cinselligi nefes almak , spor yapmak , film izleyip oyun oynamak kadar normal bir şey olarak gördüğüm için büyük hastalıklara yakalanan insanlara üzülürüm tabi. acımama duygusu bu konuda birazda kıskançlıkla geliyor bir çok insan için. tabiki her önüne gelenle bilinçsizce ısrarla yatan insana , yada ahlaki olarak düzenli ilişkisinde hayatındaki insanı aldatana karşı tutumum farklı olur .
devamını gör...

yapılan fedakarlıklara yapmasaydın diyen insan

karşındaki insan sana değer verip , kendinden ödün veriyorsa , sende karşılığını vereceksin , hep bana hep bana diye gezinmeyeceksin ortalıkta. kimse ,senin benim şahsi kölem değil. bu durum zaten sana yük geliyorsa , nankörsün ve eninde sonunda yanındaki insanın sabrını tüketip onu kaybetmeye mahkumsundur.

yapmasaydın çok saçma bir şey ,bunu söyleyen insanlar karşısındakini manüpüle edip , istemem yan cebime koy mantığıyla hareket ediyorlar.

ınsan olan insan, bu değeri görürken karşısındakine aynı şekilde karşılık verir ve bu içten gelir. biraz paylaşımcı ve düşünceli olursanız , sizin için orada olan insanlarla hayatın ne kadar güzel olduğunu farkedeceksiniz.
devamını gör...

halaya dahil olmak isteyen kişinin dışlanması

çevresindeki insanların kültürü ve aile sevgisiyle alakalıdır . zerre bilmem ,çevremdeki arkadaşlarım karadenizlidir genel olarak. horona kadar alırlar , batırsakta güler eğleniriz . amaç eğlenmek arkadaşım mükemmel olmak zorunda değiliz . tabi bende bir noktada inat edip tüm dügün boyu halayda kalmıyorum salıyorum bir yerden sonra döksünler kurtlarını ,sjsjsj .
devamını gör...

evleneceğin insanda aranan özellikler

kendisinden çok ailesine değer vermeyi bilmesi. evlendiğiniz zaman bireysel alanlarınız vs olmalıdır tamam ama kapıyı kapatıp aynı eve girdiğiniz andan itibaren , yol arkadaşınızla dünyanızı güzelleştirmek için yaşadığınızın bilincinde olmalısınızdır.

ben mutlu olmalıyım , ben hakediyorum kafasından çıkıp , eşim ve çocuklarımla hayatımı nasıl güzelleştirebilirim ? nasıl daha eğlenceli ve huzurlu bir hayat yaşayabilirim ? düşüncesini kafasında oturtmalı insan. aksi halde zaten kişinin kendisi ailesinin önüne geçiyor, bencillikle bekarken yaşayıp, alıştığınız hayat düzeniyle evlilik yürümez arkadaşlar . hem siz hemde karşınızdaki insan fedakarlık yapıp , gerektiğinde yanınızdaki insan için dünyaya sırtınızı dönecek yüreğiniz olmak zorunda.
devamını gör...

20 mart 2024 gizli bölmede tecavüze uğrayan çocuklar

topluma bir faydası dokunmayan bu gibi insanlara hapiste bakılması vs saçmalıktan başka bir şey değil . sizin benim vergilerimizle yaşamaya devam edip üstüne onlarca hayatı söndürüyorlar. bu tarz suçları sergileyenleri idam edip geçeceksin. zaten içinde vicdan barındırmıyor hayvan bile daha onurlu kalır böylelerinden.
devamını gör...

yazarlardan mezunu işsiz bırakmayacak öneriler

kendinizi okuduğunuz bölüme şartlandırmayın , ana uyum sağlayın. önünüze iş geldiğinde burun kıvırmayın . örneğin mühendislik okudunuz , garsonlukmu yapicam derseniz , evinizde pskolojiniz bozuk bir halde hayati kacirarak mutsuz, umutsuz is aramaya devam edersiniz. o anda hangi ise girebiliyorsaniz girin , is bakmaya oyle devam edin. tembellesmeyin , hangi alanda olursa olsun , bir isi basarmak , hic bir isi basarmamaktan binkat daha iyidir.

ve sunu umutmayin siz mukemmel olmak zorunda degilsiniz , sizler özelde degilsiniz . milyarlarin icerisindeki tek bir insansiniz.dunya size birseyler vermek zorunda degil siz ondan almak zorundasiniz.
devamını gör...

mastürbasyon

erkek için haftada 1-2 kez normaldir. zaten yapmadiginizda ve ruyanizda bosalmadiginizda yumurtaliklarinizda agri vs bir cok sorun oluyor.

ama hoyrat gibide kullanmayin testesteron seviyeniz duser . zaten porno vs ile ugrasip kendi icinize kapanacaginiza hayatiniza birini alin , kendinizi gelistirin. tembellesmeyin. masturbasyona hic ihtiyaciniz kalmasin. dogal olani yasayin .
devamını gör...

erkek adam ev işi yapar mı sorunsalı

ınsan gibi yasamak isteyen herkes temizlik yapar kadini erkegi yok bunun . tek basina yasayan bir erkek olarak evimde yerlerde toz yumaklari olmasini , tuvaletimin kokmasini , banyoya girdigimde camurun ustunde dus almayi sevmiyorum. elime yakismasada yapiyorum . hayatiniza birini aldiginizda da bu durumun boyle olmasi gerekir, birisi yeri supurur birisi yeri siler . yemek yapilir , bulasik yikanir. bunlari birine yikacaginiz yuk gibi gormek sacma geliyor. tabi ailenin isleyisine gore is bolumu yapmak bu durumun tamamen disinda . bir kisi yogun bir sekilde calisiyorken evde kalan insaninda butun gun yatip aksam gelene is kitlemesinin esitlikle bir alakasi yok.
devamını gör...

alarmsız uyanmak

aksam 10 da yatın nasıl her gün alarmsız kalkıyorsunuz görürsünüz. ama bu kindimi ayırdığım zaman demeyin max 4-5 gibi uyanıyorum ben bu şekilde uyuduğumda kendime daha kaliteli ve dinç bir zaman ayırmış oluyorum güne başlayana kadar.
devamını gör...

yazarların şu an okudukları kitap

gece yarisi kutuphanesi.
devamını gör...
devamı...

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim