arkadaşlar insanlar evlere kapandı, belki hanımefendi evde çok sıkılıyor, uzun zamandır sosyalleşemiyor. televizyonda en çok fahrettin beyi görüyor ve onun ağzından çıkacak cümleleri herkes gibi fazlaca önemsiyor. zamanla tutulmuştur belki fahrettin beye, olmaz mı? şimdi o zaman biz neden ülke başkanına aşık olmuyoruz diye sorulabilir, sonuçta onu da her gün televizyonda görüyoruz. şöyle açıklamak istiyorum, başkanımız çok asabi ve hep olumsuz, tehditkar konuşuyor. bunlara ek olarak mutmain olan bir eşi var ve o da sürekli televizyonda israf yapmamamız gerektiğini söylüyor filan. kısacası pandemiyle fahrettin bey'in tek başına aylardır televizyondan boy göstermiş olması ve tabi ki mükemmel sağlık sistemimizin yöneticisi olması sebepleri ile hanımefendinin sevdalanmış olması normaldir.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"twitter'da fahrettin koca'yı taciz eden abla" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim