hepsini unutun, mini pc. alın.
ben iki tane aldım
geekom ; ryzen7/32 ram/512 ssd.
beelink ; beelink
n-100/16ram/500ssd.
en hesaplı modellerden ,22 bin liraya aldım ikisini.
geekom çok güzel ,sorunsuz. 3-5 saniye içinde açılıyor ,hızlı ısınmıyor. usb-ethernet-hdmi-kilit-c type girişler çok çok kaliteli,
beelink n-100 intel 12. nesil işlemci hiç tahmin etmediğim şekilde iyi çıktı. beelink'te ethernet-hdmi iki giriş.

12 volt- 3a. adaptörünü beğenmedim indim kadıköy'ye rıhtım'dan 200 lira verdim ışıklı -ikili adaptör aldım
,arasam daha ucuzda vardı peşine ama nakit yoktu. yanımda kartla aldım.
.adaptör- kumanda gibi aparatlar zaten marka ile alakasız ,markalar bile piyasa malı kullanıyor.(arçelik tv.ye yedek kumanda aldım bir ara karaköy alt geçitten ,aynısı milim fark yok.

oyun falanda oynanıyor ,güncellemede ve anlamam onu yazayım arkadaş oynadı ısınıyor (fazla değil bilinsin diye yazdım, elinize sıcaklı geliyor değdiğinizde o kadar.) ama işlem-oyun bitinceanında-hemen soğuyor .
3-4 gün açıkkalıyor geekom'u denemedim ama beelink uyku modunda tamamen kapanıyor ,enterle açılıyor .
çift ekran ekran bölme varmış ben anlamağım için yorum yapmayayım.
wi fi mevcut.
ebat 10x10 cm.
yüksek özellikli olanları da var ,25-50 bin arası benimki düşük model ,herhalde yüksek model süper üstüdür.
yer derdi yok. as yada askısını vidala monitör yada tv.nin arkasını tak çalıştır.

ben n-100'e şaşırdım çok iyi işlemci yapmışlar . param olursa geekom n-100 alacağım ,ön tarafa , 1 sene önce lenova ve 14'' hp 15almıştım hepsini kaldırdım . aman bıktım hepsinden .
bence yakında masaüstüler mülga olur, oyun bilgisayarlarının bazıları hariç ,tavsiye ederim .
bilgi veririm aklım yettiği kadar.
aldığım firma ,servis halinde garanti sürecinde kargo olayının karşılıyor belirteyim.format'ı sormadım ,zaten artık format.garanti içinde değil.
birde ekranla satılan kombinler var .
teknobiyotik.(taksit faizleri çok uygun)
teknolife .
atom. (nakit satıyor.)
satış sitelerinde mağazaları var .
ben genel olarak anlattım, teknik olarak zaten bilen anlar .

evde televizyona bağlayıp keyif yapanlara alın derim . bir tek adaptör kablosu var,kablo olayı kafa ağrıtmıyor.
alan olursa blutut ucuz ama iyi klavye seti ve usb-hub port ,pil bilgisi verebilirim.

eee ,bundan iyisi, trabzon'da hurma.
hadi iyi geceler her zaman ki gibi 10,30'da veda sabah 9'da sözlük mesaisi.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"dizüstü bilgisayar vs masaüstü bilgisayar" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim