4mevsim yazar profili

4mevsim kapak fotoğrafı
4mevsim profil fotoğrafı
rozet
karma: 1990 tanım: 636 başlık: 66 takipçi: 36

son tanımları


gardrops

geçtiğimiz günlerde dolap'taki kullanıcıların topluca tatil moduna çıkma eylemi sonrası epey bir yeni üye kazanan ikinci el alışveriş platformu. umarım dolap'a öz güven pompalaya pompalaya tepesine çıkaran zihniyet gardrops'u da aynı noktaya getirmez.
devamını gör...

milli eğitim bakanının sağlık bakanının ve kayyım rektörün istifa etmemelerinin ya da edememelerinin nedeni

sol frame'de paragraf olarak yer alan başlık.
devamını gör...

salçalı ekmek

tembel insanların aslında ne kadar yaratıcı olduklarını iddia eden konyalı bilim adamlarını haklı çıkaran bir keşif. bunu deneyen ve deneten kimse allah razı olsun ondan.
devamını gör...

mutfakta duran sarı bez

kendi mutfağımda hiç kullanmadım. ama yardıma giriştiğim birinin mutfağında gördüğümde dayanamam eze eze sıkar sonra halı silkeler gibi çırparım. bazen diyorum madem bu kadar hevesle kullanıyorsun niye evde yok bundan?
devamını gör...

sonsuzluk işareti

keşke sadece matematikte kullanılsa. yok dövme yaptır yok kolye ucu yaptır derken iyice itin kuyruğunda gezer oldu güzelim sembol.
devamını gör...

kelimelik

sözlüklerdekinden daha ilginç kullanıcı isimlerine sahip oyuncuları var. dün birine denk geldim mesela. nick: hüzünlü balıklar. ahahah, yatayım yerlere gülmekten. bir de erkek ve profilinde fotoğrafı var.
devamını gör...

mercimek çorbasının kıvamını tutturamamak

yeterince deneme yanılma uyguşanmadığını gösterir. bir tarifte yazıyor 1'e 3, diğerinde yazıyor 1'e 7! ben 5.5 bardakta sabitledim nefis oldu.
devamını gör...

fakir eğlencesi

evdeki malzemelerle yeni tarifler denemek. ben birkaç ay önce keşfettim bunu. demek önceden bizde de varmış üç beş.
devamını gör...

beyaz ekmek

tahin pekmez
tereyağ tulum peyniri
tereyağ bal

bu gibi ikililerin tacıdır.
devamını gör...

mahlas değiştirmek

çok çok mühim bir sebebi yoksa onaylanmaması gerektiğini düşünüyorum bu talebin. daha önce x bir sözlüğün moderasyon ekibindeydim. ona buna sarıp sarıp ifşa olduktan sonra dur ben bir nick değiştireyim derdine düşüyor çoğu. nick değiştirse nolacak kasa aynı kasa. 3 gün geçiyor yine ifşa oluyor. ha dediğim gibi zaruri bir durum söz konusudur ona eyvallah.
devamını gör...

mutlu makarna

elbette bir nuh'un ankara veya filiz değil. ama yine de oba hatta arbella gibi markalardan iyidir çoğu çeşidi.
devamını gör...

kredi kartı borcu

birçok insanın çalışma motivasyonu haline gelmiş durumda. kredi kartı borcu olmasa anında istifayı basacak milyonlarca insan vardır şu an türkiye'de.
devamını gör...

sıcak su torbası

düdüklü tencere gibidir. hem kullanmaya korkarsın hem de bir alışınca bırakamazsın.
devamını gör...

iş görüşmesi için ideal süre

4857 sayılı iş kanunu'nda yer verilmesi gereken husustur. süre uzadıkça iyiye mi işaret yoksa ik'cı bizi makaraya mı alıyor tereddütte kalıyor insan.
devamını gör...

spor yapmayan erkek

40'ına geldiği zaman memişleri çıkar 20'lik kız gibi.
devamını gör...

normal sözlük moderatör alımı

böyle bir şey yok ama olabilir de der gibi sol frame'de beliren başlık. tamam hadi bu yok. bari editör alın birkaç tane. vallahi anlatım bozukluğuna maruz kala kala normal'imiz bu oldu artık sizin yüzünüzden.
devamını gör...

bebak

"ürün kalitesi ve müşteri memnuniyeti her zaman önceliğimizdir. bebak geçmişten günümüze sektöründe özgün ürünleri ile fark yaratan aynı zamanda sürdürülebilirlik anlayışı ile de örnek olmayı başarmış bir firmadır."

kendi sitelerinde yer alan tanımıyla bebak budur. sloganı ise 'bebak ile cildine güzel bak.'.

güneş kreminden tutun da bacak fondötenine kadar çok çeşitli ürünleri vardır bu markanın. ama bir acı badem sütü var ki gönüllere taht kurar mis gibi kokusuyla. ben yıllardır makyaj temizlemek için bu markanın acı badem sütünü kullanıyorum. göz yakmaz cildi tahriş etmez. üstelik ben bir rozasea hastasıyım. buna rağmen bir kez bile olumsuz etkisini görmedim.
devamını gör...

23 ocak 2024 ekmeğin 10 tl olması

istanbul'un birçok yerinde çoktandır 10 liraya satılıyor ekmek. millet bu soğukta halk ekmek'in önünde kuyrukta bekliyor 5 liradan alsın diye.
devamını gör...

bu gece 00:00'da ekonomi açısından olağanüstü bir şey olacak

normal sözlük tık habercilik servisi sunar.

bu saatten sonra para komple tedavülden kaldırılsa yine de ekonomi iyiye gitmez diye düşünmeye başladım artık.
devamını gör...

umut sarıkaya tipi mutsuzluk tanımları

boynunda atkı varken ayakkabı bağcığı bağlamaya eğilmek. ha montla sıçmışsın ha bu.
devamını gör...
devamı...

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim