antienflamatuar yazar profili

antienflamatuar kapak fotoğrafı
antienflamatuar profil fotoğrafı
rozet
karma: 6090 tanım: 1677 başlık: 57 takipçi: 20

son tanımları


airpods pro'nun kulaktan kaymaması için yapılanlar

kulaklarım küçük bende de aynı sorun var. o yüzden genelde kulaklıkların yanında gelen kulaklık uçları yerine comply foam markasının kulaklık uçları var onları kullanıyorum. en büyük başlığı takınca genelde sorun olmuyor, öneririm.

burdan bakabilirsiniz
devamını gör...

erkek arkadaşı tarafından boğazı kesilerek öldürülen kadın

#1422017 ağabey ne alakası var bunun tiple ya, elde tesbih, kafasında sarık olanlar vakıflarda, derneklerde küçücük çocuklara tecavüz etmediler mi ? salak salak yorumlar yapıyorsunuz. yani halen ‘öğöğöğö bu tiple birlikte olursan normal, üzülmüyorum böyle insanlara, hak etmiştir’ yazacak kadar şeref yoksunu kişiler var. ulan bir katil de sizsiniz be.
devamını gör...

dexterin biri vs hristiyanismail

‘hayatımda bundan saçma bir şey görmedim. başıma geldi bugün. tabi işin içinde kıskanma illaki vardır da. lan oğlum burası sözlük lan sözlük. içinizden geldiği gibi başlıklar yazın tanımlar girin sözlük kurallarına uygunsa siz de popik olabilirsiniz, benlik bir durum yok. saçmasapan konuşuyor bazı dingiller onlaradır sözüm.’ ismail başta yine başlıklarına gülüyordum ama bu kez dexter haklı. bu sözlükte baya ‘kankacılık’ var, ya başlığın kendisinden çok beğeni alan tanım var, adamlar sözlükte resmen onu beğen bunu beğen, onu takip et, beğeni almayan tanımları sil, takipçi kas, beğeni başlıkları aç, karma puan biriktir, nickaltına hiçbir gerçekçiliği olmayan tanımlar gir, ya bu nasıl sözlük ? değiştir adını ‘beğeni sözlüğü’ yap, karma puan kasma sözlüğü yap, ama kusura bakma işine gelince sözlük, gelmeyince sözlük değil. dexter’in eleştirdiği nokta bu zaten, bu bugün sen olursun yarın öteki, daha yazılanı anlamıyorsunuz, tutturmuşsunuz bir ‘popülerlik’ algısı, sözlüğün içine ettiniz lan, adam akıllı tanım giren yok saçma sapan beğeni muhabbetleriniz yüzünden. hayır birde ‘işin içinde kıskanma falan vardır illaki’ falan yazmışsın hiç sorma duvarları yumrukluyoruz.
devamını gör...

fırsat doğduğunda kürtlerin en ala ırkçı kesilecek olması

başlığın kendisi ‘ırkçı’ zaten. bu başlıkta neyi kime karşı savunuyorsunuz ? bu bugün kürtler olur, yarın laz olur, öteki gün çerkez olur. bu topraklarda yüzyıllardır yaşamadı mı ? yaşamıyor mu ? şuraya yazılanlardan kimi haklı çıkaracağız ? yada kime neyi kanıtlayacağız ? allah’ın andavalları, lafa gelince ‘ama amerika zencileri sevmiyor’ diyip başlık açıyorsunuz. hadi durmayın, mezhep başlıkları da açın.
devamını gör...

alttaki yazara iyi geceler mesajı bırak

sahiden iyi mi geceler ?
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...

kendall jenner'ın dünyanın en güzel kadını olduğu gerçeği

yani tamam güzel kadın, fakat dünyanın en güzel kadını kısmı abartı olmuş. fiziği falan çok iyi ama dümdüz kadın ya, ğöğüs yok kadın da. hani öyle kocaman popo, abartı ğöğüs olması iyi değil ama biraz ğöğüs olmalı bence kadın da.
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...

vatandaşımız müsterih olsun ihracat rekoru kırıyoruz

akp mkyk üyesi mücahit birinci, merkez bankası'nı faizi düşürmesinden sonra artan dolar/tl kuruna ilişkin yüksek döviz kurunu savunarak ihracatın yükseldiğini belirtti.

akp'li birinci sözlerine şöyle devam etti: “vatandaşlarımız müsterih olsun. ayda 20 milyar dolar ihracat yapıyor ve rekor kırıyoruz. arttıkça dolar bolluğu yaşanacak ve düşecektir. belli bir seviyeye çekeceğiz. bu günler sayılı”

dolarla mı maaş alıyorsunuz diyen bakandan sonra, doların artması iyi birşey diyen vekil. dolar 10 lira olmuş, adamlar halen milletle dalga geçiyor.

haber
devamını gör...

erkeklerin aciz varlıklar olması

yaklaşık 10 yıldır tek yaşıyorum, çamaşır, bulaşık, ütü, temizlik, halı bile yıkıyorduk ‘öğrenci evi’ dönemimizde. çocuk yapmak, bulaşık yıkamak, çamaşır yıkamak sanki ‘kadının görevi’ gibi gözüktüğü için toplumda, ‘oğlum bir evlen, çamaşırını, bulaşığını yıkayan olur’ kafası mevcut maalesef. bizim gibi ‘geri kalmış, yobaz’ toplumlarda kadına biçilen görevler bunlar olduğu için ‘erkek’ hep hizmet edilen varlık olarak gösteriliyor. dolayısıyla kadın da kendine bu görevi biçtiği için ‘öğööhöhö biz olmasak erkekler açlıktan, pislikten ölür’ düşüncesi hakim. yani tencere yuvarlanıyor, kapağını buluyor durumu bir nevi. bana sorarsanız ‘kadın’ dediğimiz varlığın çocuk yapması, içinde bir canlıyı barındırması, asıl amacı süt vermek olan bir organın ‘meme cinsel organdır öğöhöhö’ demenin de bir manası olmadığı gibi içinden süt çıkıp yine karnında taşıdığı canlıyı beslemesi bile bence halen şaşırdığım ve beni çok etkileyen bir durumdur. velev ki bu erkekleri aciz bir varlık yapmaz, fakat işte bu toplumda erkek için de kadın için de biçilen rol çok farklı. 100 yıldır böyle, bi 100 yıl daha gelişmez.
devamını gör...

acun ılıcalı'nın eski eşinin cadılar bayramı kostümü

margot robbie’den başka mümkünse kimse giymesin bu kostümü.
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...

arabesk kategorisinde en sevilen kadın şarkıcı

yıldız tilbe ve bergen’dir bence. arabesk denince ilk akla gelen isimlerdir.

bergen- sen affetsen ben affetmem


yıldız tilbe- emi
devamını gör...

25 ekim 2021 dolar kuru

normal bir ülkede yerli paranın böylesine çöp edilmesi en az birkaç hükümet değiştirir. ama tabii normal bir ülkeden bahsediyorum, ultra cahil zombilerin yaşadığı değil.
devamını gör...

ne iş olsa yaparım

lise bitti, üniversiteyi kazandık, arkadaşlarla sözleştik, bu yaz tatile gidelim, güzelce bir eğlenelim, herşey tamam, ailelerden izin aldık. önceden gideceğimiz yeri, oteli ayarladık ama para yok ortada. durumumuz kötü olduğundan değil ama oldum olası ailemden ‘para isteyen’ biri olamadım, iş bulmam lazım, gören de sanacak ne, alt üstü tatil yapıcaz. bir tane fırına girdim, niye bilmiyorum o an içimden geldi, ‘abi eleman lazım mı’ dedim, evet lazım da ne iş yaparsın dedi, ‘ne iş olsa yaparım’ dedim, verdiler altıma bir bisiklet arkasındaki sandığa da koydular 15-20 tane ekmek şunu aşağıdaki dönerciye bırak gel dedi, daha dükkana gireli 20 dakika olmamıştı halbuki, neyse atladım bıraktım geldim , tamam dedi başladın, sabah 5 akşam 10, günlük 100 lira alacaksın dedi, o dönem de 100 lira büyük para ki şöyle anlatayım gideceğimiz tatil kişi başı 2.000 lira falandı, şu hesapta ben 20 gün bu işi yapsam para zaten hazır, tatil rezervasyonuna daha 2-3 ay var, hani işi yada icra edilen mesleği küçümsediğimden değil ama ulan alt üstü iki denize giricez, yanıcaz, belki şansımız yaver giderse sevişcez sonra evdeyiz, şunları yapmak için sabahın beşinde kalkıp akşama kadar bisikletle ekmek taşıyordum. ilk bir hafta söverek uyandım, söverek eve geldim, sonraki haftalar alıştım hatta sevdim de, herkesle iyi anlaşıyorum, paramı ayarladım, üstüne telefon aldım, amiyane tabirle eşek gibi çalışıp at gibi yiyorum. gün geldi çattı tatile 1-2 hafta kaldı, ustalara diyorum ben paramı ayarladım çıkmam lazım, adamlar bırakmıyor, tatilini yap yine gel diyorlar, bende iyiden iyiye alıştım, parası güzel ama yorucu, bir yandan bırakmak istemiyorum, diğer yandan içim el vermiyor. neyse dedim ayarlıcaz bir şekilde, o hafta ustaların babası öldü, hepsi kardeş, aile dükkanı kısaca, adamlar bu durumdayken benim tatile gitmem olmaz, çıkamıyorum da, orda çalıştığım sürede adamlarla aile gibi olduk ki kaç yıl geçti halen görüşürüz, o hafta napıcam ne edicem derken bisikletle kaza yaptım, otobüs çarptı, ayağım ve kolum kırıldı, hem tatil yalan oldu hem de babam daha yollamadı. o gün bugündür işim rast gitmiyor arkadaş.
devamını gör...

geceye bir ahmet kural repliği bırak

en efsanesi budur ;

‘yalancının evini barkını tahtasını silgisini kuzenini kumasını sevenini sayanını bebeğini gömecini dedesini yedi ceddini doğurtan ebesini beynini makmunu bahçesini zakmunu tuttuğu silgisini ciğerini veremini böbreğinin taşını omzundaki başını gözündeki yaşını anlındaki gaşını sevdiceklerin hepsini tek tek gondiklesinler mi ?’

buyrun bu da linki ;
devamını gör...

bütün yazarları engelleyip kendi kendine yazmak

zaten kendi kendimize yazıyoruz, sözlük 10 kişi üzerinden döndüğü için adamlar kendi aralarında eğleniyorlar. şu başlıkta bile, başlığın kendisinden çok beğeni alan tanım var ? diğer tanımlarda beğeni yok, neden acaba. dün, tanım beğeniyoruz, takipçi kasıyoruz diye başlık açmışlardı. yazık gerçekten, sözlük ‘seri beğen’ mantığıyla çalışmaya başladı.
devamını gör...

arka sokaklar dizisinin 600. bölümünde ali'nin ölmesi

ali en son covid olmuştu, pınar’ı dövüyordu. bitmeyen dizi valla, herkes yaşlandı bir tek zafer ergin yaşlanmadı, adam 80 yaşında halen dizi çekiyor. saygılar karahanlı, büyüksün rıza baba.
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...

kendinle aran nasıl sorunsalı

böyle ;
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...

cesur biri olmak için yapmanız gerekenler

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...

faiz haramdır deyip nikah kıymadan sevişmek

iyi de ikisi aynı şey değil ki. adam onu yapıyor ama yaptığının da kendince yada inandığın din gereği yanlış olduğunu sana söylüyor. sen onun yaptığı ‘yanlıştan’ dem vurarak kendini haklı çıkarma peşindesin. ayrıca birine birşeyler söylemek ‘fetva vermek’ değildir. nasıl bir kafa yapısı la bu ? sen hırsızsın, adam öldüren biri gelip sana yaptığın şeyin ‘yanlış’ olduğunu söylediğinde sen ona ‘sen katilsin, ne hakla bana bunu söylüyorsun’ mu diyeceksin. sen bu kafayla iyi araba sahibi olmuşsun.
devamını gör...

kendini kandırma sözleri

sen yaparsın, başaracaksın, bunu da atlatırsın.
devamını gör...

misafir olarak gittiğin evde sifonu bozmak

sifonu bozmak değilde, orul orul sıçtıktan sonra o sifonun çalışmadığını görüp , o b*kla yüz yüze gelirsin ya işte o çaresizlik çok kötü.
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...
devamı...

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim