centurion yazar profili

centurion kapak fotoğrafı
centurion profil fotoğrafı
rozet
karma: 8621 tanım: 2476 başlık: 122 takipçi: 14

son tanımları


meme dekoltesi

kendimizi kaybedip çok aşırı bakmemeliyiz.
devamını gör...

kurban

menzilcilerin birbirine hitap şekli.
devamını gör...

orhun abideleri

avrupa’da pek çok milletin ismi cismi yokken dünyada ilk kez bir liderin halkına hesap verişi olması bakımından eşsiz ve benzersiz bir sosyolojik öneme sahiptir.
devamını gör...

protein tozu

açılın beyler, anlaşılabilir fitness içerir.

esas amacı vücudun protein ihtiyacının eksik kalan kısmını tamamlamaktır. çünkü yemek hazırlamak ve yemek yemek en basit anlamda zaman ve iştah gerektirir. yumurtadan, tavuktan, balıktan ve etten nefret eden insanlar var, ben mesela yumurta yiyemiyorum. midem bulanıyor. haliyle ciddi bir protein açığım oluşuyor.

ayrıca antrenman sonrası düşen insülini toparlamak için bile acilen birşeyler yemek gerekiyor.

bir başka husus açlığın fiziksel olduğu kadar psikolojik bir boyutu da var. çoğu insan günlük kalori ihtiyacını tamamlamış olsa bile yemeğin kendine duyduğu gastronomik hazdan ötürü açlık hissediyor.

işte tam bu noktalarda protein tozundan istifade edilebilir. ben her ne kadar kana geç karışarak uzun süre tok tutan glisemik indeksi düşük şeyler yesem de bazen canım tatlı çekiyor. o zaman bir ölçek whey gerçekten fayda sağlıyor. ayrıca ciddi ciddi toparlanmayı hızlandırarak kas ağrılarını da azalttığını fark ettim.

olumsuz yanları da var tabi, protein karaciğerde çözümlendiği için fazla tüketimi endokrinolojik rahatsızlıklara sebep olabilir. o yüzden abartmayın, dehidratasyon için günde en az 3 litre su için ve aldığınız proteini kullanacağınız antrenman yoğunluğu belirleyin.
devamını gör...

domatesin sebze mi meyve mi olduğu sorunsalı

çiçeği olgunlaşarak kendisini oluşturan ve bünyesinde tohum barındıran bitkiler meyvedir.

dal, yaprak ve kökleri yenen bitkiler sebzedir.

ancak bu halk sadece tatlı olan ve ağaçta yetişen bitkilere meyve der. kabak ve patlıcanın da meyve olduğunu kimseye anlatamazsın arkadaşım öyle vahim bir cehaletle karşı karşıyayız.
devamını gör...

j harfinin gereksiz olması

anadolu insanı buna direniyor arkadaş j’yi bir türlü benimseyemedi.
devamını gör...

ayrılıktan ekmek yiyen sektörler

spor salonları.

basri abi var 55 yaşında boşanmış, liseli bi eleman var reddedilmiş, bense kaşım gözüm ayrı oynadığından terkedildim dostlar.

salonun ismini artık sevmeyegym yapsalar yeridir.
devamını gör...

muayeneden geçme sevinci

ben arabasına titiz bir insanım. cam filmim yoktur, dikiz aynasına koku asmam, plakam standarttır, yangın tüpü, ilk yardım seti bile bagajda organizatör içinde bulunur o derece takıntılı denecek seviyede tüm talimatlara uyarım.

ancak motor numarası okunmuyor hafif kusur yazdılar. o an sigortalarım attı. açtım kaputu motor numarasını gösterdim. motor bloğunu bile balata spreyiyle silerim. iddia ederim bayideki sıfır aracın motoru bile benimki kadar temiz değil.

birşey olmaz hepsine öyle yazıyoruz dediler. itiraz ettim. çok şey olur dedim. belki sattığım adam aracı pert edip motor numarası çakacak. o zaman müteselsilen ben de şüpheli olacağım.

baktılar ki sıkıntılı bir tipe benziyorum düzeltip öyle gönderdiler.

evet aracımda hafif kusur dahi yok. ben de böyle bir manyağım napıcan!
devamını gör...

araba ile uzun yola çıkmak

yediğiniz içtiğiniz sizin olsun arada karşıdan gelenlere de bakın selektör atıyor mu? bi radar cezası olmuş comolokko!
devamını gör...

michael corleone

davaro filminden bir sahne gibi ne kadar absürt.
devamını gör...

ankara

hayatınızda yaşadığınız veya yaşamaktan korktuğunuz en büyük fiziksel acınızı hayal edin, işte bu şehirdeki güzel anıları tek bir gün bile yeniden yaşamak için gözümü kırpmadan bir an düşünmeden ve zerre tereddüt etmeden o fiziksel acıları kabul ederim.
devamını gör...

normal sözlük yazarlarının elleri

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...

filmlerden öğrenilenler

gözlüklü veya şişman olanlar en ilk ölür.
devamını gör...

sözlük yazarlarının favori metal şarkıları



gülümsetirken hüzünlendirir.
devamını gör...

kızılay çalışanlarının yalandan samimi davranışları

ben hepatit temaslıyım diyorum hımmm diyorlar muhabbet orada kesiliyor.
devamını gör...

gurbetçi türk kızları

türkçeleri aileleriyle kısıtlı olduğundan çoğu anadolu aksanı serpiştirilirmiş türkçeyle karışık bir almanca konuşur.

-bide şön iş habe kaynen hunga zo zabbağınan broçen varıdı üstüne ikki gaşıh notella çaldım o dutuyo.

gaşıh ney kimin bacısı, oy ben ölem kroytsberge serilem, hoffff!
devamını gör...

yazarlara göre uzaktan eğitim

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel

temsili değil.
devamını gör...

özenilen meslekler

arıcılık

süzmeden önce peteğin ağzını kesip üstüne polen sepeleyip dürüm yapmak çok güzel lan. parayla olsa bulamazsın ki yiyesin.
devamını gör...

ırkçı değilim ama

benim kürt arkadaşlarım davar.
devamını gör...

ölene kadar mutlu evlilik var mıdır sorunsalı

adem babamız vardı adam mutlu mesut tek tabanca cennette takılıyordu, parmağını bi şıklatıyordu hoooop sofra kuruluyordu yediği önünde yemediği arkasındaydı.

sonra ne olduysa bi sabah uyandı vay alüminyum kaburgayı hacılamışlar hep faça dikiş, sonra bi baktı cinsi latif havva anamız.

ilk baş gözüne hoş geldi tabi, sonrası biliyorsunuz bi tripler filan, ne var ki o meyveden yesek, herbikesler yiyo bizim neyimiz eksik adeeeeeeeem!

al işte o gün bu gündür burnumuz boktan kurtulmuyo babaaaaaa!
devamını gör...
devamı...

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim