durant yazar profili

durant kapak fotoğrafı
durant profil fotoğrafı
rozet
karma: 246 tanım: 10 başlık: 0 takipçi: 12

son tanımları


sırrı süreyya önder

bazı troller kendisi hakkında “ahirette hesabı zor olacak” denmesini sadece ideolojisi kürt milliyetçiliği olmasına indirgemiş. halbuki tahmin ediyorum ki bunu diyen yazarlar ateşinin bol olmasını yeni atanan masum öğretmenleri katleden, baba evinden vatani göreve giden 20-21 yaşında erlere kurşun sıkan, çoluk çocuk vardır demeden meydanlarda bombalar patlatan örgütle bire bir görüşmeler yapıp bu örgütün liderine “baba” diyen kansız birisi olduğu için; “siz bizi kentinize kabul etmezseniz yarın kapınıza bir başçavuş gelecek ve başınız sağ olsun diyecek” cümlesini kurup bu cümledeki “biz” öznesinin içinde kendisinin de olmasında bir beis görmediği için istiyor.

tüm bunları es geçerek bilinçli bir yüzeysellik içinde yorum yaptığınızda bizim gözümüzde kansız, onursuz, katillerle iltisaklı bir insan oluyorsunuz.

ha bu arada unutmadan;

pkk denen bu örgütü ben de seviyorum ben de destekliyorum diyorsanız boş boş alttan alttan mesaj vermeye çalışmayın dümdüz söyleyin yeter.
devamını gör...

sırrı süreyya önder

bu dünyada vermediği, pek verecek gibi de olmadığı bebek katili bir örgütün siyasi kolunda yer almasının hesabını muhtemelen şu sıralarda öbür dünyada veriyor oluşu sebebiyle akşam rakıma keyif katacak olan kravatlı terör destekçisi.
devamını gör...

sözlük yazarlarının çektiği deniz fotoğrafları

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel hint okyanusu. flat world followers go to hell.
devamını gör...

fenerbahçe

118 yıllık ihtişam. yeri geldiğinde direniş, yeri geldiğinde cumhuriyetin ta kendisi. kendinden bahsederken kupalara, başarılara sıra gelmeyecek kadar büyük bir tarih. rüzgarın estiği yöne yatmayan, bizzat rüzgarı estiren.

daima atatürk’ün ve cumhuriyetin takımı.

mareşal gazi atatürk’ün kulübü ziyaret edişini doğum günü olarak kabul ettiği için bugün 118. yılını kutluyor.

iyi ki var.
devamını gör...

cumartesi çalışan insan

insanlar ikiye ayrılır

ülkesinin ve halkının geleceğini düşünen ve cumartesi ve yılbaşı demeden işine gidenler

hafta sonları çalışmayan, yılbaşı gibi dandik sebeplerle tatil yapıp ülke ekonomisine yük olanlar (örn: berat albayrak, eyt’liler).

biz daima zıpkın gibi işimizin başındayız.
devamını gör...

türkiye'deki x kullanıcıları bluesky'a geçiyor

dönemsel bir olaydır. bluesky’daki aktif kullanıcı sayısı twitter’daki aktif kullanıcı sayısını geçememeye devam edecek ve sonucunda herkes twitter’a geri dönecektir.
devamını gör...

türklerden filozof çıkmamasının nedenleri

gerek olmamasından dolayıdır.
devamını gör...

deniz ulaştırma işletme mühendisliği

çalışanların büyük çoğunluğunun karada daha iyi bir yaşam kurup denizciliği bırakma amacıyla başladığı bu sektörde denizden kopmanın en zor olduğu profesyonlardan birisi. alınan eğitim görece ve büyük oranda gemi ve denizle alakalı olduğundan mesleğe karada devam etme opsiyonu çok geniş değildir. gemiye çıkmayan birisinin asla o denizcilik hayatını anlayamayacak olmasından dolayı özellikle genç arkadaşlarımız için tercih edilmesi bence riskli.

tanker gemilerini tecrübe ettiğim için onun üzerinden vereceğim örneği; gemide üstleri başları kirlenmeden çalışabilen tek ekiptir. ama aynı zamanda çalışma saatleri genelde gemideki herkese göre daha uzun olur. ben şu anda içerisinde değilim ama meslekte bulunan arkadaşlarımdan aldığım bilgilere göre yine tanker gemilerinde 3. ve 4. zabit maaşı $5.100, 2. zabit maaşı $11.000, süvarinin maaşı ise $15.000 civarlarında. cruise gemilerinde maaşlar daha da yükselebilirken, diğer gemi tiplerinde (kuru yük, konteynır, roro vs.) maaşlar genelde daha düşük olur.

şirketten şirkete değişebilen kontrat süreleri ise genelde tanker ve cruise gemilerinde 4 ay, diğer gemilerde 6 ay olarak değişiyor.
devamını gör...

fenerbahçe

beni artık hem mental hem fiziksel olarak çok yoran oluşum. gerek ciddi sağlık sorunlarıyla boğuşuyor olayım gerek iş açısından çok önemli veya stresli bir dönemden geçeyim, maalesef yine de kendisinden daha fazla canımı sıkan hiçbir şey olmuyor. kendisinden son 11 yıldır hiç keyif alamadığımız için de benim için bir keyiften çok psikolojik bir rahatsızlığa evrildi. sonumuz hayrolsun.
devamını gör...

jose mourinho'nun okan buruk'un burnunu sıkması

fanatizmi doruklarında yaşayan bir fenerbahçeliyim. şu anda mourinho'nun böyle aksiyonlar vermesi, osimhen'in hırstan çıldırması, geçen sene icardi ve dzeko'nun takımları için kavga etmesi bizim gibi çok düşük seviye bir lig için bence hoş. bu sekanslar beni keyiflendiriyor. ama tüm bunlar yaşanırken fiziği deniz atına benzeyen dünyanın en sevimsiz insanının sanki kurşun yemiş gibi kendini yerlerde süründürmesi de çok keyfimi kaçırıyor. haklı olduğun olayda bile haksız çıkmayı nasıl başarıyorsun aq? inanılmaz seviye bi sevimsizlik.
devamını gör...

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim