köydeki aşırı göç sonrası genç kalan birkaç ailenin çocukları bu hususta ızdırap çeken güruhun başında geliyor.
şehirden köye gidersin ve akranı olan seninle iletişime geçmek için artı çaba gösterirler ve senden o ilgiyi bulamadığında üzülürler.
konyada %5 oran
her 20 kişiden biri suriyeli demek.
kişisel gözlemime göre ilçe ve mahalle farkına göre göze batıyor. kimi mahalle ve lokasyonlarda belki 5 kişiden biri bazı yerlerde rastlamak güç .
iyi bir siyasetçi olduğunu düşünüyorum ama öfke israf edilmemesi gereken bir tutum.
olur olmadık her şeye öfke ve sert tepki yavanlaşmaya sebep oluyor.
buda benden güzel bir eleştiri.
her ulusun içerisinde iyisi veya kötüsü bulunduğu gibi sadakat sahibi ve hainleri de bulunmaktadır . canını allah için teslim edenler için cennet mekan , hainler için ise rabbimin azabı üzerlerine olsun .
yaptığı çirkinliğin sonucu: pakistanlı insanları kötü temsil ve onlara karşı ön yargı oluşmasına sebep olmak.
bu yüzden sınır dışı edilmeli . topluma olan zarar ancak böyle minimize edilebilir.
sevmeyene zorla sevdiremezsin . sevdirme çabalarımız çoğu zaman nefret ettirmekle sonuçlanıyor.
propaganda merkezi olan okullar bunun için yeterli olmuyor.
normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz.
Daha detaylı bilgi için çerez ve
gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.
online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.