monsieur yazar profili

monsieur kapak fotoğrafı
monsieur profil fotoğrafı
rozet
karma: 126 tanım: 4 başlık: 0 takipçi: 8

son tanımları


fred astaire

ginger rogers ile müzikal türünün kanımca en iyi örneklerini oluşturmuş, kendi tanımıyla agresif bir dansçı. kimi otoritelerce 20. yüzyılın en iyi dansçısıdır, micheal jackson gibi bir dans dehasının da en büyük ilham kaynaklarındandır.
devamını gör...

formula 1

mercedesin dominasyonuyla başlayan durgunluk sürecinden sonra son yıllarda rekabetin artmasıyla ve netflix belgeselinin başarısından sonra günden güne eski popülaritesine yaklaşan yarış organizasyonu.
devamını gör...

yiğit can iç

ilham veren bir gezgin.
devamını gör...

göztepe

adını izmirin aynı adlı ilçesinden alan, 1925 yılında kurulmuş izmirin şanlı kulübü. türkiye'de ilk kez futbolun oynandığı izmir'den çıkan ve ilk kez avrupa kupalarında yarı finale çıkmayı başaran takımdır aynı zamanda. efsane göztepe taraftarına selam olsun...
devamını gör...

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim