morgazoz yazar profili

morgazoz kapak fotoğrafı
morgazoz profil fotoğrafı
rozet
karma: 4280 tanım: 924 başlık: 6 takipçi: 110

son tanımları


recep tayyip erdoğan'a itaat edeceksiniz

fetönün çalıntı sorularıyla dandik bir üniversitede kitap açmadan prof olmuş konuşan, cahilliğin ve dalavereciliğin vücut bulmuş halinin, 2020deki safsatası.
devamını gör...

siyanürle intihar etmek

muhtemelen akpye hizmet edenlerin de yargılandıklarında yapacakları eylem.
devamını gör...

bir din düşmanının kendini avutma biçimi olarak anakronizm

1000 yıl önceki yargıları günümüze taşımaya çalışmak kadar tehlikeli ve aptalca olmayan durumdur. yani 35 yaşında bir erkeğin ve 30 yaşında bir kadının ilk evlilikleri olmasını yadırgamak gibi mesela. 1400 yıl öncesinin şeri kanunlarını günümüz anayasasına tercih etmek gibi örneğin.
devamını gör...

sürekli akp'yi ve akp’lileri aşağılamaya çalışmak

kitabın kapağını açmadan fetönün çalıntı sorularıyla dandik bi üniversiteden diploma al, devletin en yüksek mevkilerine dalkavukluk ederek gel, açıklamalarının bilimsellikle alakası olmasın hatta profesörlere 'sen kimsin yea' diye kürsüden bağır, sonra vergilerimizden nemalanan küresel şirketlerin ürünleriyle sanki akp ürünüymüş gibi lansman yap, gemi yaptık uçak yaptık uzaya çıkıcaz de. e millet tabi kıçıyla güler lan.
devamını gör...

muharrem ince'nin ahırda basın toplantısı düzenlemesi

hayvan çiftliği romanına gönderme yapmıştır.
devamını gör...

islam'ı bilmeyen yazarların islam'ı kötüleyici başlıklar açması

islamdan dinciler yüzünden nefret etmiş yazar eylemidir. yazıktır.
chp kazanırsa din elden gider diyen, şeriat gelmelidir diyen, kendi itibarı(!) için israf yapan, size şükredin/kader/fıtrat diyen siyasal islamcılar dindar falan değildir güzel arkadaşım. üç beş sure ezberleyip dini makyaj olarak kullanarak hepimizi ingiltere kölesi yapmaya çalışan ajanlardır onlar.
devamını gör...

minoxidil

piyasada %5 çözünürlükte sprey formları olan ürün. eczanede satılır. kullandığınız sürece işe yarar. bırakınca tekrar zayıf saç kökleriniz olur.
devamını gör...

enflasyon nasıl düşürülür sorunsalı

tek adam rejimi iktidarı tekrar hukukun üstünlüğüne bırakırsa düşer.
devamını gör...

31 mart 2024 yerel seçimleri

oy verdiğiniz adayın seçilmesi için değil, seçilen adayın seçimle geldiğini hatırlatmak için yapılır. oy verin, bir fikriniz yoksa en kuvvetli muhalefete verin oyunuzu.
devamını gör...

yeşilçam filmlerindeki yumruk efekti

aslında 'duf duf' olması gerekirken yeşilçamda niyeyse 'drış drış' şeklinde yorumlanmış efekttir.
devamını gör...

türk siyasetinin mevcut en dürüst siyasisi

siyasal islam, tek adam rejimi gibi kölelik sistemleriyle kandırılmaktan vazgeçip hukukun üstünlüğü ve liyakat tekrar geçerli sayılırsa bilmemize gerek kalmayacak siyasidir. müneccim miyiz? ortadoğu çöplüğünde at izi it izine karışmış zaten, milyonlarca insanın iç dünyasını bilelim? demokratik hukuk sistemini kurt gibi oya oya kevgire çevir, fetönün çalıntı sorularıyla diploma alıp üniversitede bakanlıkta askeriyede kamu yönetiminde kadrolaş, sonra bütün bunların insiyatif kullanmasını engelle 1000 oda dolusu ingiliz ajanının kukla gibi oynattığı tek birinin khksına terket, o kişinin ütopik bir şekilde herkes için en doğru en dürüst adam olmasını bekle. 3 yaşında çocuğa böyle masal anlatsan saf mısın lan der.
devamını gör...

sevgilisine artık bikini yok haşoma giyilecek diyen erkek

sevgilisi aşırı kıllı bir erkekse desteklediğim erkektir.
devamını gör...

sözlükte kız ve erkeklerin ayrı ayrı yazması gerekliliği

herkes cinsiyetini kadın seçeceği için hiçbir şey değiştirmeyecek çalışma.
koğuş gibi sözlüğe kim girsin de yazsın?
devamını gör...

türkiye'de insanların çoğunun hayattan zevk almaması

siyasal islamın köle olarak gördüğü halka hayatın zevklerini yasaklayıp, elinizdeki avucunuzdaki her şeyi efendilere(katar ve ingiltereye) peşkeş çekip, siz de ölünce yersiniz yalanına inandırdığı için mümkünse bir an önce ölmekten başka arzu bırakmamasındandır.
devamını gör...

ekrem imamoğlu'nun ikinci tayyip olacağı gerçeği

yanlış önermedir. tayyip kölelik düzeni olan siyasal islam geleneğinden gelir, imamoğlu ise özgür vatandaşlık sistemi olan sosyal hukuk devleti geleneğinden.
devamını gör...

reisin gelmiş geçmiş en iyi siyasetçi olduğu gerçeği

bunun gibi aktrollerin yerli yersiz şımarıklıkları yüzünden rteye oy kaybettiren başlıklardandır.
devamını gör...

31 mart 2024 yerel seçimlerinda sandığa gitmeyecek yazarlar

gönüllü kölelerdendir.
seçimler sizin seçtiğiniz aday kazansın diye değil, seçilene seçimle geldiğini hatırlatmak için yapılır. seçimle de gidersin demektir. özgür vatandaş olmanın ilk şartıdır bu. vatandaş değilseniz kölesiniz demek oluyor yani.
şu anki kişisel problemleri yüzünden oy veremeyenleri tenzih ederim.
devamını gör...

istanbul'da yapılabilecek aktiviteler

dünyanın en güzel toplu taşıması olan şehir hatları vapuruna binebilir, belediye tesislerinde manzara seyrederken kahve içip, kent ormanlarında dolaşabilir, kütüphaneleri, müzeleri gezebilirsiniz. bunlar dışında kalan yerler turist söğüşleme mekanlarına dönmüş gitmeyin.
devamını gör...

mesleki yalan bırak

elhamdülillah müslümanım.
tüm meslek grupları için bir numaralı yalandır. bir dalavere çevirileceği zaman söylenir.
devamını gör...

gazze’de dört ayda öldürülen çocuk sayısı

akpli kodamanların bizim vergilerimizle kurduğu şirketlerinin israilli silah fabrikalarına hammadde tedarik etmesi yüzünden ortak olduğumuz katliamdır. akpli kadınlar kahve basıp betona oturup tepki gösteriyor ama hepsinin kocası abisi babası israille çalışıyor.
devamını gör...
devamı...

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim