groovy yazar profili

groovy kapak fotoğrafı
groovy profil fotoğrafı
rozet
karma: 3416 tanım: 1278 başlık: 142 takipçi: 9
https://youtu.be/FbrSEVyE8U0

son tanımları


aras kargo

mamayı alırken içimden ulan aras kargo mu getirecek inş bir sıkıntı çıkmaz dedim ve ardından ;

15 kiloluk mamayı evde olduğum halde kapıya bırakıp kaçtılar.
kaçma sebebini de paketi içeri taşıdıktan sonra anladım. meğerse bu arkadaşlar benim mamayı patlatmışlar içinden de 3-4 kilo dökülmüş. ben de malım ya anlamayacağım bunu değil mi ? şikayet ettiğim de de ''size %30luk indirim sağlayalım'' diye saçma sapan bir öneride bulunan kargo.

çölde susuz kalsam su getirmesini istemem yemin ediyorum. ama sonuna kadar gideceğim merak etmesinler nasıl olsa kamera kayıtlarım var üstünü de kapatamazlar.
devamını gör...

adam adama

3 erkeğin erkekçe pipi çük muhabbeti yaptıkları aslında çoğu erkeğin birbirleri arasında yaptıkları muhabbetleri
( (bkz: 10 milyon dolar verseler verir misin ?) gibi ) videoya alan ekip. tabi yıllar yıllar önce dağıldılar ve dahası da gelmedi.
devamını gör...

bir kadına güvenmek

uçurumdan düşerken tutunacağın tek dalın keskin bir kılıçtan olması gibidir.
devamını gör...

kedi beslemek

erkek beslemek zulümdür.* hele ki kısırlaştırılmamışsa vakti gelince her yere koku bırakırlar iğrenç bir kokudur nerede olduğunu da bulamazsın her yeri silersin koku yine gitmez. sonra anlarsın tavandaki örümcek ağının yanına pısstlatmış.
devamını gör...

eda erdem'in heykeli

tepkiler üzerine daşdaşları traşlanmış galiba
devamını gör...

bayan değil kadın

tamam bayan
devamını gör...

türkçe tinder uygulamasına isim önerileri

zigzog
devamını gör...

esrar kokusu

keskin ve ekşimtırak bir kokusu vardır, tütün kokusundan farklıdır. bu koku bana ter kokusunu anımsatıyor ve her duyduğumda bu kokudan uzaklaşmak için delik ararım çünkü nefret ediyorum. kadıköy'ün her apartmanın girişinde bu kokuları duymak olasıdır.

kestane kebap yapılırken çıkan koku ve farklı bitkiler (adaçayı vb) yakıldığında da buna benzer kokular çıkmaktadır.

esrar zararlı ve yasadışıdır kullanmayın.*
devamını gör...

öykü owl

birçok yerde yayın yapan tatlı bir yayıncı, kendisinin çocuksu bir tarafı var ve hayal gücü bayağı geniş birisi.
diğer birçok lgbt tayfa gibi vücudu yada seks içerikleri ile öne çıkmaktan ziyade trolleme, sıradan sohbet vs gibi yayınlar yapmaktadır. sürekli lgbt propagandası veya malum bölücü partilerin ağzından konuşmalar yapmamaktadır, kendi halinde birisidir. bu ise onu, bana göre diğerlerinden pozitif bir şekilde ayırmaktadır.
devamını gör...

sözlüğün huzur evi olması

sözlük mature dolu ooooyyy
devamını gör...

ölmeden önce seks yapılması gereken sözlük yazarları

öldükten sonra olmaz mı ?*

(bkz: veda seksi)
devamını gör...

aydın psikoloji

erkeklere osbir bağımlısı olmayın deyip osbir çekme aleti satan ablamız. yolunda
devamını gör...

en iyi online alışveriş sitesi

amazon. bir kere adamların paketlemeleri ve iletişimleri klas ve elit. diğerleri gibi çöp poşetine sarıp kapıya fırlatıp s. olup gitmiyorlar.
devamını gör...

şortolon

genellikle paçaları bileğe kadar uzun olan kapri giyen erkeklere ve giydiği kapriye verilen isimdir. geçen sene meme haline gelmiştir.

bu kişilerin belli bi karakteri vardır.
genelde kilolulardır ve "ben spor yapsam kasa çeviririm derler"

bilgisayardan iyi anlarlar sürekli "laptop alma kanzi sana masaüstü toplayalım" derler

kızlarla arası yoktur "kızlar boş iş kanzi gel lol atak" derler.

bunun bir benzeri ise aşırı dar pantolon giyen erkeklere verilmiş isim taytolondur
devamını gör...

uzaylıların olması mı kötü olmaması mı kötü sorunsalı

kötü 1:, çünkü varsalar bizim var olduğumuzu kesin biliyorlardır ve iletişime geçmemiş olmaları bizi iplemedikleri anlamına gelir.

kötü 2: çünkü varsalar bizimle iletişime geçmediler, iletişime geçecek kadar zeki değiller varlığımızdan haberleri yok.
devamını gör...

ikinci bir şansınız olsa üniversitede okumak isteyeceğiniz bölüm

veterinerlik okumak istiyordum da zor* fakat bu sene açıktan laborant ve veterinerlik okuyacağım belki geçiş yapılabiliyordur
devamını gör...

akraba evliliği

sonucunda ''eyüp miraç yaşasın'' diye sma kampanyaları düzenlenir.
devamını gör...

türkiye'de yaşamaktan nefret etmek

türkiye'de yaşamaktan nefret etmek değildir o fakirsindir, yaşadığın semt kötüdür.
devamını gör...

sen haklısın deyip konuyu kapatmak

(bkz: kadınlarla tartışmak)
devamını gör...

düğüm (dizi)

prime video'nun ilk türk dizisi düğüm yayınlanmış, ve her cuma yeni bölüm diyorlar. the boys izlemeye başlarken bu dizinin reklamını sokuşturdular araya, birkaç dizi de daha reklamını sıkıştırınca dedim bi şans vereyim de izleyeyim.

öncelikle dizimizin ana karakteri direkt müge anlı gibi bir karakter, bir tv programı sunuyor ve cinayetleri çözmeye çalışıyor vs vs. bildiğin karakteriyle hareketleriyle, dominantlığıyla vs müge anlı'yı yapmışlar yani.

bu dominant ablamız ( (gbkz: bergüzar korel) ) herkesin güvenini kazanmış, herkes tarafından sevilen bir sunucu, ödüller mödüller alıyor vs sonra başına bir takım sürpriz bozan * olaylar geliyor, aslında sürpriz bozan da sayılmaz açıklaması da şöyledir nitekim ;



düğüm, başarılı bir haberci olan neslihan turhan’ın hikayesini konu ediyor. neslihan turhan, dürüstlüğü ile izleyicilerin gözdesi olan başarılı bir habercidir. kayıp ve cinayetlerle ilgili dosyaların ele alındığı “tek gerçek” programı ile kariyerinin zirvesinde olan neslihan’ın hayatı, oğlu can’ın arkadaşı leyla’yı öldürmekle suçlanmasıyla altüst olur. kendisini büyük bir kabusun içerisinde bulan neslihan, oğlunu korumak ve gerçekleri ortaya çıkarmak arasında büyük bir ikilemde kalır. dürüstlük ve adalet üzerine kurduğu dünyası altüst olan neslihan, oğlunu hapse atma pahasına leyla’nın katilinin peşine düşecek midir?


türk dizilerine her zaman mesafeliyimdir. çünkü diyaloglar acayip yapmacık ve gün içerisinde konuşulan diyaloglar gibi değildir, ve evet bu dizi de de o yapılmış, bazı karakterlerin diyalogları o kadar yapmacık peeeehhh olup kapatasım geldi. ama bir yandan da izlemekte istiyordum.

oyunculuklar birkaç kişi dışında pekte iyi değil, hikaye ilerleyişi çok hızlı ve tahmin edilebilir bir biçimde yazılmış. müge anlı gibi programların reytingleri tavan yaptırdığını gören yapımcılar da böyle bir dizi yaptırmış genel hatlarıyla güzel bir konu ama işleyişi çok yavan karakterler ise çok abartılı olmuş. lüks evler, lüks villalar, lüks arabalar vs. kötü adamların ben kötüyüm nihaha tripleri, salakların ben salağım tripleri vs. ama yine de güzel deneme muhtemelen bitene kadar izlerim.

dizi izleniyor sıkmıyor, süresi de kısa bu da bir artı.

10 üzerinden 6 veririm, gece uyumadan izlenebilir.
devamını gör...
devamı...

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim