türkiye cumhuriyeti tarihinin en vasıfsız en berbat milli eğitim bakanı. okullarda müfredatlarda siyasal islamcıların dünyevi görüşlerini yansıtan konuları koyarken kızı londra'da noel kutlamaktadır. işte siyasal islam tam olarak budur.
1950'den beri iktidarı parça parça da olsa elinde tutan ciasal islamcıların medyayı etkin bir biçimde kullanarak yaptığı beyin yıkama operasyonlarının başarılı olması.
(bkz: imam hatipler)
(bkz: havuz medyası)
(bkz: yeşil kuşak projesi)
devletlerinin yozlaşmalasına göz yummaları. kendi kanlarından olan türk devlet adamlarına sahip çıkmamaları. fatih gibi atatürk gibi büyük figürlerin izinden gideceklerine bugün akp-chp denen organizmalar için birbirlerini yiyip tüketmeleri.
akp'nin yancı kanalında yayınlanan tarihi gerçeklerden saptırılmış bir dizide türk tarihinin en önemli kişiliklerinden biri olan osmanlı imparatorluğunun kurucusu osman bey'i rezil gösteren bir şahsın ikiyüzlülüğüdür. akp ünlüler dünyasında bir kişilik olsa ancak burak özçivit olabilirdi.
tavuk dönerden kaynaklı zehirlenmeler olduğu yazılıyor haberlerde. zehirlenenlerin sayısı 648'e çıkmış artık nasıl bir şey yedirdilerse insanlara. buradan buradan
normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz.
Daha detaylı bilgi için çerez ve
gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.
online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.