sen okuyor musun? görüştüğün birisi var mı? okulu bitirince atanabilicek misin? ne zaman evlenmeyi düşünüyorsun?
bu soruların cevabını verince de ikna olmuyorlar daha fazla soru soruyorlar.
hiçbir şey değişmeyecek bu kadar hızlı büyümek istiyorsun ama sonradan keşke büyümeseydim diyeceksin. o yüzden her günün aslında ne kadar önemli olduğunu bilerek ve tadını çıkararak yaşa.
kimse herhangi bir şehre veya birisine tam anlamıyla ait olamaz. çünkü bir kişinin fazlasıyla yaşadığı hayal kırıklığı ve kalp kırıklığı varsa bu durum insanın içinde derin bir boşluk yaratır. hiçbir şey bu boşluğu yok edemez. sadece zamanla o boşlukla yaşamaya alışır.
seni seviyorum demek kolay değildir onun için. sanki o iki kelimeyi söyleyince sevdiği insanı kaybedeceğini zanneder ama söylemediği için daha çok kaybeder.
normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz.
Daha detaylı bilgi için çerez ve
gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.
online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.