pavlonunsadıkiti yazar profili

pavlonunsadıkiti kapak fotoğrafı
pavlonunsadıkiti profil fotoğrafı
rozet
karma: 36 tanım: 8 başlık: 0 takipçi: 1

son tanımları


askerliğin kadınlara da zorunlu olması gerekliliği

doğrusu temel askerlik eğitiminin bütün vatandaşların alması gerekliliğidir.

sabah tuvaletlerin önünün düşenebiliyormusunuz. aman allahım kesin katliyam olur.
hele banyo anam anam anam.
devamını gör...

amores perros

benim için çok değerli bir filmdir. farklı uyarlamaları yapılsa bile daha önceden bu tür bir film yapıldı mı bilmiyorum ama benim kişisel sinema tarihimde bir ilktir.
devamını gör...

kürtajın yasaklanması gerekliliği

bizi hayvanlardan ayıran en net özelliklerimizden biri üreme konusu değil mi. biz isteyince ürüyoruz istemezsek üremiyoruz. eğer hayvan değilsen ve iç güdülerin sadece neslini devam ettirmek için değil keyifli bir zaman yaşamak için seni zorluyorsa o anı yaşadığında bazı noktalara da dikkat etmen gerekli. senin dikkatsizliğin veya umursamazlığın bir hayatı başlamadan yok edemez. amacın üremek değilse 21.yy yaşadığın için çok basit imkanlarla korun.
devamını gör...

kış günü tişört giyen insan

zengindir, sıcak evinden çıkar, arabasına biner ve sıcak bir yere gider. genelleme yapmak istemem ama durum genelde budur..
devamını gör...

normal sözlük vs ekşi sözlük

son yıllar da yaşanan gelişmelere binaen artık ekşi sözlüğün ciddi ve kaliteli bir alternatifi olmak zorundaydı. 2001 yılından beri ekşi sözlüğün içinde olan bir yazar olarak son 5 senede ekşi feci bir hal aldı. hem yazar, hem yönetim hem de içerik olarak işlerin tadı kaçtı. inşallah kafa sözlük uzun ömürlü olur.
devamını gör...

kahvaltının olmazsa olmazı

çiğ zeytinyağıdır...
devamını gör...

4 aralık 2020 rtük başkanı şahin‘dan ceza açıklaması

aynı hassasiyeti göstermeniz için son 20 senede yüzlerce olay yaşandı bu ülkede.

askerimizin kafasına çuval geçirildi, şehitlerimize kelle denildi, kumpaslarla türk ordusu tasfiye edildi, fötocu robotlara darbe yaptırıldı vb.vb. onlarca örnek. şimdi kamuoyun da algı oluşturmak için saçma sapan işler.

o değildi evin tv uzak durun kardeşim eşimle beraber metafizik alemini birde mücahitcan hocayı keyifle izliyoruz. ikde bir kapatıyorsunuz kanalı ayıptır, bak günaha giriyorsunuz.
devamını gör...

kafa sözlük

sözlük sahibiyle sevgili olmadan direk olarak yazarlık verilen sözlük. hoşuma gitmedi değil.
devamını gör...

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim