yeni bir başlığa gerek var mı bilmem ama aynının güzel hissetme versiyonunu hep yaşarım. havluyu başıma sıkıca sardıktan sonra gözlerimi hafif çekik gösterdiği için olabilir sanırım. ya da temizlenmenin verdiği güzel hissin yanılsamasıdır kim bilir.
kimlik numarasıyla giriş yapılan sitelerden her seferinde çıkış yapmak, işiniz düştükçe bakıp girerken ezberlersiniz. sınav haftası sonrası e okula gir çık yaparken ezberlemiştim.
benim için sabırsız yürek kitabındaki edith'dir. zavallı sakat kız... keşke ona acımamı sağlayan şey sakat olması olsaydı. keşke bir kitap karakteri için bu kadar üzülmeseydim.
1000 kitap sitesinden okumayı düşündüğünüz kitapların incelemelerine bakmak oldukça faydalı olacaktır. ben incelemelerine bakacağım kitabı da sitede akışıma düşen ve alıntısı hoşuma gidenlerden seçiyorum.
normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz.
Daha detaylı bilgi için çerez ve
gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.
online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.