sarı_denizaltı yazar profili

sarı_denizaltı kapak fotoğrafı
sarı_denizaltı profil fotoğrafı
rozet
karma: 101 tanım: 33 başlık: 7 takipçi: 2

son tanımları


moritz bleibtreu

"avusturya asıllı alman oyuncuymuş" sen onu benim külahıma anlat google kardeş. bu adam bence evde kimse yokken alman kimliğinden çıkıp türk özüne geri dönüyor. ayrıca ım juli'deki adam (muhteşem bir film izlemenizi öneririm (bkz: im juli (film)) ). ilk tanıştığım filmi soul kitchen'dır. şu aralar almanca sardı yeyenim. biraz da bu adam konuşulsun.
devamını gör...

yemek yerken izlenecek youtuberlar

(bkz: enis kirazoğlu) oynadığımız oyunların arkasında yatan hikayeleri öğrenirken tarhana çorbası içmek. (bkz: yorekok) türkiyenin en b*ktan ve saçma kanalını izlerken patates kızartması yemek.
devamını gör...

yazarların ilk izlediği yabancı dizi

e2 adlı kaldırılan kanalda shameless'ı izlemiştim. shameless dizisi de yakında final oluyor, tavsiye edilir.
devamını gör...

normal sözlük'e bir daha gelinse alınacak nickler

kafadan random tanım girse bile hediye kitap alacak kadar tanım girmeyi başaramayan yazar
devamını gör...

yalanım varsa şuradan şuraya sevişmek nasip olmasın

bir demet tiyatroda settar tanrıöğen tarafından canlandırılan, saldıray abi karakterinin güzel bir aforizmasıdır. (bkz: saldıray abi)
devamını gör...

mikro iktisat

iktisat birinci sınıf ilk dönemde mikroekonomiye giriş şeklinde hayatımıza girer fakat bir türlü çıkmaz.
devamını gör...

yazarların huzurlu hissettiği zamanlar

8-9 sene önce
devamını gör...

üniversite okuyanlara tavsiyeler

her bölüm ile alakalı mutlaka kötü bir söylem vardır. kafanıza takmayın ve sevdiğiniz bölümü okuyun. ilkokuldan mezun olmuş bir hıyarın çevresinden gözlemlediği veya duyduğu söylemlerle size nutuk çekmesine izin vermeyin.
devamını gör...

daha bilgili gözükmek için kullanılacak kelimeler

tekrar yerine tekerrür.
devamını gör...

hippie

woodstock'ta bulunmak isterdim. sevgilimle battaniye altında jimi hendrix dinledikten sonra tekrar günümüze gelip gecenin üçünde kafa sözlüğe anılarımı paylaşmak isterdim.
devamını gör...
11. (tematik)

hippie

çiçek çocuklardır. vietnam savaşı zamanında, "savaşa hayır" sloganları ile savaşa karşı oldular. onların tüfeklerine karşı çiçek çocukların sadece papatyaları vardı. hippie'ler üzerinde bulunduğumuz dünya ne kadar bize aitse, o kadar da çiçeklere ve hayvanlara aittir düsturu ile hareket etmişlerdir. ortak mülkiyete karşıdırlar, bir nevi komünistlerdir. haliyle baya bir zaman geçince çiçek çocuklar da kafayı yedi cinsel devrim, nudeism, weedism derken hippie'lik akımı kapitalizmin ördüğü tuğla duvarlar altında kaldı.
devamını gör...

val kilmer

91 yapımı olan "the doors" filminde jim morrison'dan daha gerçek bir jim morrison olmuştur. filmdeki break on through şarkısı bölümünde oyunculuğu hazmetmiş ve hatta hatmetmiştir.
devamını gör...
13. (tematik)

val kilmer

31 aralık 1959 yılında kalifornia/los angeles'da doğmuş olan val kilmer, amerikalı sinema oyuncusudur.

17 yaşındayken, grup 10 (1977-1981) üyesiydi. juilliard school drama bölümüne kabul edilen en genç kişi oldu. 5 mayıs 2012 tarihinde, kilmer'a william woods üniversitesi güzel sanatlar fahri doktorası verildi.
devamını gör...

normal sözlük yazarlarının hissettikleri

bu saatlerde konuşmaya başladığınız ve beraber güneşi doğurduğunuz kişiler için boş yere uyku düzeninizi bozmayın. iyi geceler herkese.
devamını gör...

sen abdülhamit'i savundun

savunmadım!!!
devamını gör...

duygusal zekası yüksek olan insanların ortak özellikleri

duygusal zekası olanlar, herhangi bir duygusu ve zekası olmayan insanlar tarafından katledilir.
devamını gör...

geceye bir şiir bırak

bence bu gece bir şiiri hak etmiyor.
devamını gör...

kaybolmasını asla istemediğiniz eşyalar

eşekliğimden dolayı çıkmış olan bir başlıktır. neredeyse kaybettiğim sandığım şeyi, 1 saat süren arayış macerası sonunda buldum. annem 1 yaşına basmadan vefat eden dedemin singer marka köstekli saati.
devamını gör...

sözlük yazarlarının satın aldıkları son kitap

kinyas ve kayra bir ara herkesin dilindeydi. ne zaman çevremde adını duymamaya başladım hemen gidip iki click ile aldım.
devamını gör...

kasnak

ege bölgesinde, yer sofrasında, yemek tepsisini (bkz: sini) üstüne koyduğumuz kutuplardan basık ekvatordan şişkin olan dairemsi tahta. eskiler kasnaklar için değişik desenler oluşturup bu desenleri kasnakların üstüne işlermiş. egeliler eşyalara çılgın isimler koymayı sever (bkz: biz izmirde çekirdeğe çiğdem deriz).
devamını gör...
devamı...

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim