lan persembe gunu doktorami savundum, bitirdigimi halen anlamadim ama. tuhaf bir duyguymus. acisiyla, tatlisiyla 4 yil gecmis, kafama simdi dank etmeye basladi.
doktora yapmayi dusunenler varsa, taze bir doktorant olarak destek olmaya calisirim.
fb taraftari kerem'i sahiplenmeli cunku bir kere transfer olacagi takima karsi gol atarken sevinmeyen, gslileri karsisina alan ve sirf fb aski ugruna sampiyonlar ligi'nde oynama firsatini tepen, fb'ye sampiyonluk yolunda buyuk katki saglayacak yerli harry potter'dir.
bir bjk'li olarak bize yillarda tinerci dendi ancak bu kavugun kesinlikle fb taraftarlarina devredilmesi gerektigini dusunuyorum.
her sene sampiyonlar ligi ve lig sampiyonlugu umudu, yapi soylemleri ile sucu baskalarina atma, teknik direktorunun mac oncesi kendi kulubune laf sokmasi, o kadar harcanan paraya ragmen kabiz bir futbol daha say say bitmez.
butun bunlara ragmen bazilari da halen ali koc'u destekliyor.
biz bir posta tiner cekiyorsak, bunlar en az iki posta tiner cekiyor bence. allah kolaylik versin.*
operasyon cocugu diyenlere inat, kerem akturkoglu diyorum. gayet de profesyonel yaklasmistir olaya. golunu atmis, takimina katki saglamis ancak turk oldugu icin sevinmemistir, bence bir problem yok.
ates olmayan yerden duman cikmaz, bu abimizin masum oldugunu hic dusunmuyorum. lise zamanlarim bu abimizin rock fm'deki programini dinleyerek gecmisti. bu yuzden cok buyuk bir hayal kirikligina ugradim.
edit: bu bir trolleme girisimidir, fotografini attigim kisi erol yıldırım'dir. yani masallah bir kere de beni haksiz cikarin ya.* 21 begeni nedir allahinizi severseniz.*
normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz.
Daha detaylı bilgi için çerez ve
gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.
online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.