gece gece beni sinirlendirmiş olan durum. ben ilk kez giris yaptigimda benden 100 karma puana ulasmami ve sonrasinda tanimlarimin incelemesinden sonra yazar olabilecegim soylendi ve oyle de oldu. ancak bugun bakiyorum karma puani 53 olan kisi yazar olmus. nasil olmuş?
herkes yazsin kimse caylak olmasin derdim o degil ancak niye cifte standart uygulaniyor anlamis degilim. moderatorlerden aciklama bekliyorum.
devamını gör...
10 tanım yazınca yazar onayı alan hesabımdır.
devamını gör...
değişen çaylaklık sistemiyle 10 tanıma ulaşan yazarların çaylak olması durumu.
çaylakların yazar olması*
ben uyuyum artık.

ilk 10 tanımını girdikten sonra seni değerlendirmeye alacağız. bir aksilik olmazsa (dünyanın sonu gibi) seni yazar yapacağız.
- yoldaş benjamin franklin.
devamını gör...
bütün çaylaklar eşittir, ama bazı çaylaklar daha eşittir.
yoldaş benjamin franklin

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...
gündem başlıklarına yazmayı tercih etmeyen, sözlükte hakkında daha az konuşulan konular hakkında yorum yaparak sözlüğü bir bilgi kaynağına çevirmek istemeyen kişiler olabilir. gündemde olan başlıklara sürekli yazarak kendinizi oylatma şansınız var. mesela ben çok tercih etmiyorum zaten nadir entry giriyorum. onun içinde o an aklıma gelen bir bilgiyi burada paylaşıyorum daha kalıcı olması için. her şeyin skorunu tutmak kalite düşüren bir eylem bence.
devamını gör...
300 karması olan bir çaylak gördüm bayağıdırda çaylak, kafa sözlükte tabii ki ayrımcılık var. eşitlik özgürlük falan safsata.
örneğin: süresiz olarak uzaklaştırılan bir yazar tekrardan aynı hesap üzerinden burada, şaka gibi.
devamını gör...
7. (tematik)
çaylaklar azledilsin beklentisi.
.
.
karma puanım kaç benim ya.s
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"100 karma puana ulaşmamış çaylakların yazar olması" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim