istanbul’da 14 yıl önce münevver karabulut’u öldüren ve tutulduğu cezaevinde ölü bulunan cem garipoğlu’nun mezarının açılması talebi, adalet bakanlığı tarafından reddedildi.

-ntv
devamını gör...
bir yerlere para yedirip yurtdışına voltayı aldığı söyleniyordu. içinde yaşadığımız ülkede olmayacak iş değil. anasını boyayıp babasına satacak adamlar elalemin kızını doğrayana kızıp içerde tutar mı. çarkının dönmesine bakar. bu kararda ihtimali iyice yükseltiyor.
devamını gör...
çok da ilgi çekmeyen karar. diyelim ki talep kabul edildi ve mezar açıldı, kemiklerden alınan veri de incelendi. inceleme sonucunda "mezardaki garipoğlu'dur." denilse inandırıcı olacak mıydı? bu ülkede hangi kurumun verisi güvenilir ki adli tıbbınki de olsun?
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"12 ağustos 2023 garipoğlu'nun mezarının açılmaması kararı" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim