ekrem açıkel’in siyaset üstü bir üslup ve konuşmayla, gündemde olan halk ekmek gerçeklerini dile getirdiği yayındır. siyasilerin yaşadığı illüzyonu bir nebze de olsa çıplaklığıyla aktarmaya çalışmıştır.

edit: kısa halini bulamadığım için 38. dakikadan itibaren izleyebilirsiniz.

devamını gör...
yayına ekmekle çıkarak nasıl bir etki beklediğini anlamasam da, holigan gibi parti muhalefetliği leş zihniyetine güzel değinmiştir. istanbul'da yaşıyorum ve markette halk ekmek soran halk ekmek kalmadı diye hüzünlenen gözler gördü bu gözler. bunları hücreye kapatıp bir ay haftada sadece taşlaşmış bir halk ekmek ile beslemek lazım. çıkışta nasıl koyduk imamoğluna eheheh yapıp kebap siparişi vermiştir bu kansızlar.
devamını gör...
yazar arkadaşın tavsiyesiyle son 8 dk'sına göz attım haberin. evet dürüst ve cesur bir çıkış yapmış ekrem açıkel. fakat bu çıkış habercilik ömrünü kısaltmaya yeter de artar bile. yakında ekrem açıkel'in kovulması entrisini gireriz bu mecradan.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"13 ocak 2021 tgrt’nin halk ekmek haberi" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim