m.s. 2020 yılında diyanet kurumunun yağmur duasına çıktığı ülkemizde, liberal demokrat parti'nin yaptığı eleştiridir. hepimizi güldüren haberdir. kaynak: t24

--- alıntı ---

liberal demokrat parti (ldp) izmir il başkanlığı, diyanet'in "yağmur duası"ndan sonra "ekonominin düzelmesi için de dua okunması" için müftülüğe başvurdu. ldp'nin başvurusunda, "o duadan sonra yağmura doyduk. biz de düşündük dedik ki, ekonominin kötü durumu için de bir dua edelim" denildi.

ldp bilgi edinme sorumlusu asrın fahrettin tok, konuya ilişkin olarak şunları söyledi:

"diyanet işleri başkanlığı sağolsunlar cuma namazında bir yağmur duası etme kararı aldılar. o duadan sonra yağmura doyduk. biz de düşündük dedik ki, bir sonraki cuma namazında ekonominin kötü durumu için de bir dua etsek, şu ekonomik dar boğazdan kurtulsak. bunu yazılı olarak önerdik, inşallah dikkate alırlar. ezanlarımızı susturamayacaklar, bayrağımızı indiremeyecekler, bir gün toplanıp dua etsek, ekonomik dar boğazdan da alnımızın akıyla çıkarız."

--- alıntı ---
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"14 aralık 2020 ldp'nin ekonomi duası için müftülüğe başvurusu" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim