19 aralık gaziantep'te özel bir hastanede meydana gelen oksijen tüpü patlaması sonucu ölü ve yaralıların olduğu olaydır.buradan
devamını gör...
oksijen tüpünün patlaması sonucu 8 kişi hayatını kaybetmiştir.
devamını gör...
--- alıntı ---

gaziantep'te sanko üniversitesi hastanesi kovid-19 yoğun bakım ünitesinde yüksek akım oksijen cihazından kaynaklanan yangında 8 hasta yaşamını yitirdi. gaziantep valiliği, "yoğun bakım servisinde saat 04.45’te oksijen verilen solunum cihazının patlaması sonucu yangın meydana gelmiştir. olayın ardından 20 kişilik yoğun bakım servisinde yatan toplam 19 hastadan 8’i hayatını kaybetmiş, 11 hasta çevredeki diğer hastanelere nakledilmiştir." açıklamasını yaptı.

--- alıntı ---

buradan
devamını gör...
teknik arıza daha detaylı açıklansa da tam olarak ne olduğunu öğrenebilsek. ölenlere allah rahmet eylesin çok acı bir durum.
devamını gör...
başımız sağolsun.

oksijen yanıcı ve patlayıcıdır.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"19 aralık 2020 gaziantep sanko üniversitesi hastanesindeki patlama" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim