bitcoin böyle hızlı yükselmiyor dedirten tablodur herkes bi yere temas etmeden tutunsun.

buradan
devamını gör...
maalesef çok hızlı bir şekilde yükselmeye başlamıştır. yapılan kongrelerin vs. bilançolarının daha yansımadığını, onun 1-1.5 hafta sonra çok daha fazla itiş yaptıracağını düşünüyorum.
devamını gör...
çok kötü bir yere doğru hızla gidiyoruz, milyarlık nüfuslu ülkelerdeki sayıları yakaladık.
devamını gör...
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...
yapılan test sayısıyla pozitif çıkan vaka oranı %17'ye ulaşmış. durmak yok mitinglere devam.
devamını gör...
yine avrupa'da birinci olup digerlerine koyduğumuz tablodur.*
devamını gör...
2 nisan 2020 tablosu:
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel

2 nisan 2021 tablosu:
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel

1 sene önceki endişemiz bence yok. o zaman yapamadığımızı 1 senelik yârım yamalak önlemlerle kredimizi bitirdiğimizden şimdi daha ağır ekonomik bedellerle yapmaya çalışacağız. sonumuz hayrolsun.
devamını gör...
günlük artış hızı %5’i bulan tablodur. bu hızla giderse bir ay içerisinde günlük vaka sayısı 100.000’e dayanacaktır. ha açıklanır mı orası meçhul.

aç-kapa kısıtlamaları sonrası aklıma gelen tek sebebin hastanelerin kapasitesini çok zorlamadan, ama tam kapanmayı da uygulamadan (ehonömi şoh eyi) risk grubu dışında kalanlara ;60 yaş üstü olanlarla eşleri ve kronik rahatsızlığı olanlar aşılandı/aşılanıyor zaten; bağışıklık kazandırıp aşı ihtiyacını en aza çekmek.

iki ay sonra toplumdaki aşılama oranı değilde, “bağışıklık kazanmış” sayısı verilmeye başlanırsa teyit edilmiş önerme olacaktır.
devamını gör...
kanıksamanın tablosudur, acı vericidir
devamını gör...
yine bir yerlerde birinciyiz sanırım.
dışarıdaki insanlara bakıyorum, lan maskesi yok güneş gözlüğü takmış p**t. süsünden ödün vermiyor p*****nk. 150 kişi kıç kıça akraba ziyaretleri, yok yeğenimin doğum günü yok "evde sıkıldıh yavf hadi 50 kişi komşuda toplanalım" yok bilmem ne. bu milletin başına o zıkkım gelmedikçe anlamıyor, gerçi gelince de anladıklarını düşünmüyorum.
devamını gör...
ölüyoruz ey halkım.
millet paldır küldür gidiyor.
devamını gör...
ilk yayılmaya başladığında başa oynarız diye tahmin ediyordum. meğer koşu maratonmuş, diğerleri şişti.
devamını gör...
covid çin'den diil akp kongrelerinden yayıldı.
devamını gör...
şaşırdık mı, beklemiyor muyduk? açıkçası benim için beklenen oldu.
malûm söylenen önlemler ile yasakların ,başta söyleyenlerde olmak üzere nasıl uygulandığını gördük
devamını gör...
geçen yıl 2 nisan'da durum şöyleymiş
buradan
ben ve benim gibi evde küflenenlerin kaygı ve endişeyle, başından beri umursamadan yaşayanların ruhunun bile duymadığı turkuaz tablomuz var.
mart şubattan, nisan marttan daha yüksek oluyor, allah mayıs'ta hepimize yardım etsin. artık sadece bireysel olarak mücadele ediyoruz.
devamını gör...
ülkemizin tamamının bayrağımızın rengini almasını bekliyorlar...
devamını gör...
bu kadar bilincsiz davranisla iyiye gidecegi gunleri zor gorucez gibi. allah sonumuzu hayir etsin
devamını gör...
65 yaş üstündekilerin yüzünden.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"2 nisan 2021 covid-19 tablosu" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim