birçok ürüne geleceğini düşünüyorum. en temel ihtiyaçlarımızdan olan gıda ürünlerine gelen zamlar gün geçtikçe artıyor. ama cebe giren parada hiçbir değişiklik yok hatta gittikçe azalıyor. insanlar her geçen gün yoksullaşıyor, fakirleşiyor.
bence bu sene gıdaya ciddi manada zam olacaktır. zira şöyle bir buradan kişinin iddiaları da var. fakat gerçekler artık gözler önünde diye düşünüyorum.
teknoloji ürünleri deseniz yanından geçilmez halde. hatırlıyorum iphone 4 çıktığında 2010 yılıydı, bir sene sonra kardeşime 2bin tl gibi bir rakama almıştık, o zaman için nispeten daha alınabilirdi. şu an iphone 12'nin başlangıç fiyatı 10bin tl'miş.buradan
neticede merkez bankası asgari geçim tutarlarını ağır işlerde çalışanlar için 2 bin 792 lira 10 kuruş, orta nitelikteki işlerde çalışanlar için 2 bin 507 lira 70 kuruş, hafif işlerde çalışanlar için 2 bin 339 lira 10 kuruş olarak hesaplandığını açıkladı. bırakın iphone'u normal telefonlar için bile yeterli gözükmüyor bu maaşlar.
devamını gör...
gelmeyecek olmayanı olmayacağı için sadece laf kalabalığı olacak olan listedir.

ama dileyen olursa öncesi-sonrası olmak üzere insanlar gramaj ve fiyat karşılaştırması yapabilir.
devamını gör...
oksijen dışında her şey.
devamını gör...
gelmeyecek ürünlerin yazılması durumunda, daha kısa zamanda belirlenebileceğini düşündüğüm başlık.
devamını gör...
migros sanal market açılır, kategorilerden tüm ürünler seçilir, bu sorunun cevabına ulaşılır.
devamını gör...
every single thing you buy.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"2021 yılında zam gelecek ürünler" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim