mng kargo, siber saldırıya uğradığını belirterek kişisel verileri koruma kurumu'na kargo alıcıları bilgilerinin çalındığına dair bildirimde bulundu.
ülkemizde geniş bir nakliyat ağına sahip olan mng kargo, bazı kurumsal müşterilerinin kullanıcı adı ve şifrelerinin ele geçirilmesi sonucunda siber saldırıya uğradıklarını açıkladı. kişisel verileri koruma kurumu'na bildirimde bulunan şirket, kargo alıcılarına ait ad, soyad, adres ve telefon numaraların ele geçirildiğini açıkladı.

kişisel verilerin korunması kanunu diye diye kişisel veriler çalınıyor.

www.webtekno.com/mng-kargo-...
devamını gör...
amerika’da olsa milyon dolar tazminat ödeyecek firma ama türkiye’de hiç birşey olmaz, bilgilerin çalındığı ile kalır, türkiye’nin en büyük bankalarından biri kaç gün çalışmadı hiçbir yaptırım uygulamalılar bir özür ile geçiştirildi.
devamını gör...
kargoyu bomba bırakır gibi alakasız bir köşeye atıp giden firmadan ne bekliyorsunuz. büyük ihtimalle müşteri bilgilerini, hacklendik ayağına pazarladılar işte.
devamını gör...
"hackledik, yoktunuz"
devamını gör...
şimdi satışa çıkarlar

(bkz: dark web)
devamını gör...
bu kargo şirketine meteor düşse gram üzülmem.
yani öyle bir şirket ki sanki işe aldıkları elemanları bilerek kötü seçiyorlar.
iyi olmuş sevindim.
devamını gör...
mng bu başı boşluk ile şimdiye kadar iyi dayanmış dedirten haberdir.
devamını gör...
zarar verme işini kargodan öteye taşıyan nakliyeci
devamını gör...
geçen gün benim kargomu eskişehir'e, eskişehir'deki birinin kargosunu da bana getirmiş kargo firması. aynı firmadan alışveriş yapmışız, içini bir açtım bambaşka ürün. paketin üstüne de bakmadım. sonuçta beklediğim firmadan gelmişti kargo. hem firmayı hem beni hem eskişehir'deki hanımefendiyi sıkıntıya soktular. şimdi tee yerlerine gideceğim koca paketle doğru yere göndermelerini sağlamak için!
devamını gör...
2 gündür 850li numaralar dadandı hemen mi belli olur arkadaşım ya. tiksiniyorum gerçekten.
devamını gör...
devamlı yanlış adrese mal gönderen kargo şirketinden adres çalmak ... epik bir hackerlik hikayesi ...
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"27 ağustos 2021 mng kargo'nun hacklenmesi" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim