konferans ligi play off rövanş maçıdır. beşiktaş’ın farklı galip gelmesi dışındaki sonuçlar kabul edilemez. başarılar karakartal.
devamını gör...
saat 20:00'de hangi kanalda olan maç.

edit: show tv'de olan maçmış. çayımız yükleniyo...
devamını gör...
beşiktaşlı arkadaşlarımla birlikte izleyeceğim maç. maç izlemek için mangalcıya geldik, herif 3 kilo kanat istedi. takımda kanat yok, buna her dellendiğimde bir kanat yerim diyor. kafayı sıyırdı çocuk kanatsızlıktan.
devamını gör...
2 bek 3 stoperle başlıyoruz sonumuz hayrolsun diyelim. hafife alırsak ceremesini çekeriz şimdiden söyleyeyim futbol rehavet kaldırmaz.
devamını gör...
şimdi silvaya yapılan harekete kart yok mu?
var karışamıyor mu?

ek: adam olmayan faulu verdi la hahahsh
böylesi bizim ligde bile yok
devamını gör...
gözünüzü seveyim beşiktaş ne oynuyor. lan 50 dk izledim rakipte tek bir adamın adını öğrenemedim, rakibi de ilk kez duyuyoruz zaten. beşiktaş full defans çıkmış sanki nou camp'ta barça ile oynuyor. sana tur lazım tur. sahanda bunları yenmeyeceksen kimi yeneceksin.

maç 3.lig seviyesinde. beşiktaş defansı hata üstüne hata yapıyor. rakipte az yetenek olsa o gol zaten daha önceden gelecekti. orkun yediriyordu mesela 1 tane. bu herif harbiden o bonservis parasını etmez. abraham'da normal bir gol ne zaman atacak muamma. anca penaltı atıyor. yıldızsan farklıysan bir görsek. saha icinde mücadeleyle, oyuna katkıyla da gol atamama açığını kapatmıyor bence.
lan beşiktaşlılar kahroluyordur. beşiktaş'tan fenerden nefret ettiğim gibi etmediğimden ben bile ayar oldum. bir maç keyfimiz vardı.

edit: orta sahada taca çıkacak bir top için aptal stoper kırmızı yedi. ağa ilk defa mı profesyonel maça çıkıyor bu herif. beşiktaş bu kazmaları nerden bulmuş. bı de malum sözlükte şu udokhai ve paulista övenler görmüştüm, ligin en iyi stoperi yazıyorlardı. lan bunların ikisini topla bi abdülkerim etmez.

edit2: hani türk takımları avusturya'da silk şok takımlarla hazırlık maçı oynar. maçta öyle bir hava var. beşiktaş ne sahada ne tribünde hiç maça hazır görünmüyor.
sahada öyle hatalar yapıyorlar ki bir anadolu takımı 3 büyüklerden biri karşısında şunları yapsa diğerleri oo tarlalar sürülmüş şike iması yapar. hadi orda anadolu takımı kadro farkından o hale düşüyor, beşiktaş şu adamlar karşısında bu duruma nasıl düşüyor.

spikerler de çok kötü. türk takımları kötü oynarken tv başındaki taraftara şirin görünmeye çalışan adam modundalar. emirhan'ın sarı yediği pozisyon en basit örneği. bariz faulü görmeden atıp tutuyor, ayak darbesini görünce lafını yutuyor. komple bir avallık var bu akşam.
devamını gör...
kendi evinde köy takıma karşı 5 li defans oynatan bir hocaya sahip bir beşiktaş ı bize izleten yönetim kurulunun ivedi aksiyon alıp şenol hocayı göreve getirmesi gerekiyor. aksi halde orkun,ndidi ,el bilal filan yazık olucak şu hocayla.
devamını gör...
köy takımına silkelenip ilk derbi de fb yada gs ye kerkinecek takım. koyacak bize lausanne.
devamını gör...
biri 17 yıl şampiyonlar ligine katılamaz diğeri konferansa gidecek maçı çeviremezse ve bu arkadaşlar inatla galatasaray'ı diline doluyor.
devamını gör...
uzun zamandır bu kadar rezil bir gol görmedim yalnız, bu takımda ne hırs ne ruh kalmış. zannedersin 250 dakika maç yapmışlar, öyle bi yorgunluk var elemanlarda. bir kişi bile koşamıyor.

bu takım bu sene 6-7. olur.
devamını gör...
takım bok gibi biz de bok gibiyiz hepsine eyvallah da bu oç hakem neyin nesi.
devamını gör...
kırmızı kart sonrası kapattığım maçtır. isviçre ekolü (!) kartalımıza ağır geldi.
devamını gör...
maçtan hiç haberim yoktu. sözlükte görünce açtım. beşiktaş hem 10 kişi hem de yeniliyor. izlediğim 5-10 dakikalık bölüm itibariyle de elenecek gibi.

yalnız bu rakip takım kim lan? nerede insan yiyen kazma siyahi varsa hepsini toplamışlar. kabile takımı gibi yemin ederim.

bir de o forma ney ya? takım daha dandik görünsün diye futhol tarihinin en iğrenç formasını giydirmişler adamlara.
devamını gör...
deplasmanda 1-0'ı tutmaya çalışmışsın, tutamamışsın.
kendi evinde ilk yarı 11'e 11 oynanırken bir sıfır geriye düşmüşsün.
belki kırmızı olmasa yine gol atamayacaktın.
beşiktaş takım olamamış 11 kişiden oluşuyor.
gördüğüm kadarıyla herkes paramı alırım, kendi istatistiğime bakarım havasında.
bakın rafa silva, çok rahat pas atabileceği yerde kendisi gitmeye çalıştı ve sonra sakatlık pozisyonu oldu.
bu kadar net pas atma fırsatı varken neden çalıma gidiyorsun.
3-4 yabancı kuralının olduğu yıllarda takımın çoğu türk oyunculardan oluşuyordu ve gruplaşma vs yoksa sahaya bir takım olmuş 11 kişi çıkıyordu.
oyuncuların hiçbirisinin birbiriyle uyumu yok. kim nereye kaçar, nasıl top alır, nereye pas atar, kim nereye çapraz koşu yapar gibi konuları kimse bilmiyor. tek tek iyi oyuncular var ama ortada bir takım yok.
oyuncuların ise takım olmak gibi bir derdi yok. teknik direktör değişir, 2-3 maç oynarlar sonra aynı düzen.
4 senedir aynı takımı izliyoruz sanki.
sorun sadece kanat transferi, bek transferi falan değil. ortada bir takım yok.
bunu çözmek lazım yoksa sahadaki dizilim, oyuncu tercihleri sonra gelen şeyler.
devamını gör...
isviçre temsilcisinin eziktaşa acımadığı maç.
devamını gör...
abi lozan’ın gizli maddesi bu değildi ya!
devamını gör...
telefondan excel açıp sırf siz değerli yazar dostlarımız gözünde canlandırabilsin deyü hızlıca grafik yaptım.

market değerleri şöylemesine iki takımın karşılaşması*
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel

ben bu takımların böyle para harcayıp elenmesinden çok sıkıldım. ekonomi kanallarını açın hep bu verimlilik konusu konuşulur, ülkenin en büyük problemi denir.

bu kadar kaynak harcayarak bu kadar çıktı alınamayan kaç ülke vardır bilemiyorum.
devamını gör...
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...
bana para kazandırdı beşiktaş. fakat böyle olmamalı beşiktaş.

ben galatasaraylıyım, hırrimde olmaz ama beşiktaş çok kötü yolda. orkun filan aldılar 30 milyon yuroya, fecaat.

şekerspor olursunuz ruhunuz duymaz.
devamını gör...
son yıllarda yaşadığım ikinci travma oldu, birincisi taraftarı olduğum galatasaray'ın young boys faciası, ikincisi lozan'ı güle oynaya yenebilecek beşiktaş'ın iki maçta da varlık gösterememesi. büyük takımların avrupa'da beklenmeyen sonuçlar alması, elenmesi görülmemiş şey değil ama bu resmen travmatik. beşiktaş gibi bir takım bana göre konferans ligi'nde finali zorlayabilecek takım. nasıl olur aklım almıyor.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"28 ağustos 2025 beşiktaş lausanne maçı" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim