birde bu eksikti dediğim çatışmalar

çatışma görüntüleri

savaşı izleyen halk

öso bunlardan daha iyi savaşıyor ahahha
devamını gör...
çatışmada ölen sayısı 39'a yükselmiş.
ensonhaber


tacikistan’ın kuzeyindeki sughd bölgesi ile kırgızistan’ın güneyindeki batken bölgesini ayıran sınırda dün su kaynağının kullanımında yaşanan anlaşmazlığın ardından çıkan çatışmada bilanço artıyor.

kırgızistan sağlık ve sosyal kalkınma bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, çatışmalarda yaşanan can kaybı sayısının 31’e, yaralıların sayısının ise 123’e yükseldiği bildirildi. kırgız yetkililer, sınırda durumun sakinleştiğini ve çatışmaların sona erdiğini belirtti.

tacikistan'da 8 ölü, 30 yaralı

tacikistan'ın ısfara kentinde yerel yetkililer, yaptıkları açıklamada çatışmalarda 8 kişinin hayatını kaybettiği ve 30 kişinin de yaralandığını belirtti. son verilerle birlikte iki ülke arasında çıkan çatışmalarda toplam ölü sayısı 39'a, yaralı sayısı ise 153'e yükseldi.

kırgızistan cumhurbaşkanı sadır caparov’un, tacikistan cumhurbaşkanı imamali rahman ile telefon görüşmesi gerçekleştirdiği, iki ülke arasındaki tartışmalı sınır noktalarının belirlenmesin ve bölgede gerginliğin giderilmesi konularının ele alındığı aktarıldı.


devamını gör...
adamlar kaç gündür savaşıyor dünyanın bundan haberi yok.

arkadaşlar iki taraf da türk değilmi bu nasıl savaş? utanın ulan teröristler sizden daha iyi savaşıyor.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"29 nisan 2021 kırgızistan tacikistan çatışmaları" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim