ne zaman 30 yaşını doldurdum 31’den gün aldım başladı bu alerji muhabbeti, yok poleni alerji yapar, yok parfümü alerji yapar, burnun kaşınır, gözün kaşınır, günde 500 kere hapşırırsın vallaha bu yaşlılık çok zor.
devamını gör...
tam olarak başıma gelen şey. doktora gittim alerji testi istedi. kapıda 5-6 kişi varız. hepimizin kolları açık, iğne batırılan yerlerin kabarmasını bekliyoruz. millet bir iki tane kabaran yere ay kabardı ya falan ayılıp bayılıyor. ama 2-3 milim anca yani. benim kolda 20 iğne batırılan yerin 20'si de kabarmış, kimi öyle kabardı ki kocaman oldu kolum şişti neredeyse. doktor da öeah diyor tabi. ne alerji ilacı ne çörek otu ne maydonoz yoğurdu yani neler denemedim ki. 7/24, 365 gün alerji halindeyim.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"30 yaşını geçer geçmez alerjiye yakalanmak" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim