müthiş soygun. bunu tarihte kim keşfettiyse helal olsun, büyük çakallık.

oyunun en can alıcı sahnesindeyiz birden hoop bitiyor oyun(oyun süresi 1-2 saat ana hikaye) derken bakıyorsun dlc çıkmış indiriyorsun para verip, hoop senaryoyu başka bir yere de bağlamışlar yine jenerik coming soon. o yapımcının da içerik üreticisinin de sanat editörünün de..

derken naberr abiicimm yaa diyor köşede bişi..

hoop bi tane daha dlc, babacım buraya kadar alıştın bi tane daha.. bi tane de benden hadi.. güvenlik görevlisi bile dlc hazırlamış şirkette.

uçuca eklenmiş 10 dlc paket. oluyor sana 800 tl.

sonra niye torrent. çok şükür iffetli bir korsancıyım.
devamını gör...
oyun satın almaktan vazgeçiren durumdur. ulan diyorum şimdi o kadar para verip alacağım ama aklım dlc'lerde kalacak. e ben ne anlayacağım o zaman bu dalgadan diyorum. velhasıl kelam, bakın sayın yetkililer totoluk yapmayın. dlc'leri ana oyun ile beraber tek fiyat olarak gömün. öyle alışır millet. kazıklanmış hissi yaratmamış olursunuz bizde.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"300 tl fiyatı olan oyuna 10 tane dlc paket çıkarmak" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim