buradan


orc'nin nisan ayı araştırmasında da sonuç değişmedi.

"ak parti %30'un altında"

"ittifaklar arası fark 3,6 puan"

▪︎millet ittifakı %40,2
(chp+iyi parti)

▪︎cumhur ittifakı %36,6
(ak parti + mhp)

▪︎ak parti %28,4
▪︎chp %23,2
▪︎iyi parti %17,0



kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...
artık bıktıran olay.

yahu her ama her gün anket yaptırmanın anlamı ne! ayda 1 falan olsa neyse diyeceğim de, aynı şirketler 1 gün arayla nasıl bir değişim bekliyor halkta anlamıyorum ki...

birtakım psikolojik yıpratma gibi amaçlar varsa eğer tebrik ediyorum başardılar; ben yıprandım şahsen aynı manzarayı görmekten. anladık tamam, insanlar olup bitenleri anlamıyor, anladık.

hoff!

başlık sahibi arkadaşa lafım yok. yapılmış şeyi paylaşmış neticede. benim derdim neredeyse saatte bir anket yapan bu şirketlerle. üstelik bunların bile iktidara veya muhalefete yakın olanları varken nesine güvenelim bu sonuçların?

bir de vatandaşlık verilen suriyelilerle anket yapsınlar elleri değmişken. hani suriyeli deyince particilik falan kalmadan %92 "ülkemde istemiyorum" diyor ya... görsünler sığınmacı olarak gelip buraya demir atanların kimi desteklediğini. belki aynı tarafta olduklarını görünce anketlerde "kararsız" kalmaktan vazgeçerler.
devamını gör...
anketleri bilemem ama tc gibi 3.dünya ülkelerinde iktidarlar seçim ile gelip gitmez. ipleri tutanlar ne zaman isterse o zaman giderler.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"4 nisan 2022 orc araştırma seçim anketi" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim