soran olursa ortamlarda (bkz: gücü özgürlüğünde) dersiniz.
bu ne perhiz bu ne lahana turşusu arkadaş. bir partili ekonomi müdürünüze, (bkz: ebru baki), demediğini bırakmayacak, programın yayın ortağı, (bkz: bülent aydemir), bu ne saçmalık özür dileyin diyecek ve üstüne görevden alınacak.. vay be.
üzerine bir de genel yayın yönetmeni, (bkz: kürşat oğuz), istifa edecek.
buradan
dikkat edersen gücü gerçekten özgürlüğümdeymiş..
devamını gör...
geçenlerde bir başlık girilmişti özgür basında 153. sıradaydık, aynen.

bu ülkenin en büyük problemi bu arkadaşlar, uykusuzun bir kapağı vardı unutmuyorum adamın biri hortumu eline almış ülke boka batmış herkes çıksın da bir yıkayalım diyordu. tam olarak o durumdayız şuan.

yozlaşmışlık, liyakatsizlik, despot rejim ne ararsanız var.

adamlar siyasi parti liderini eleştirdi diye görevden alınıyor istifa ettiriliyor ülkenin anasını s.... maliye bakanı, sağlık bakanı, milli eğitim bakanı, turizm bakanı twitter da mizah kovalıyor, yettiniz be.
devamını gör...
(bkz: https://kafasozluk.com/b/ha...)
devamını gör...
özgür basında 180 ülke arasında 153. olmamızın nedenlerinden sadece bir tanesi.
devamını gör...
(bkz: türkiye'den defolup gitmek) sebeplerinden sadece birisidir.
devamını gör...
ülkedeki basın özgürlüğünü çok net gösteren olaydır. lan adam ne yapmış ki hakaret mi etmiş küfür mi etmiş istifa ettirecek sağlam bir gerekçe bile yok. gerçi bu ülkede bir kaç hafta önce kadın bir sunucu vardı oryantal yaptı diye görevden alınmıştı. ülke yobazların ve cahillerin elinde eriyip gidiyor.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"5 mayıs 2021 habertürk bülent aydemir'in görevden alınması" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim