beş yıldızlı logo kullanımı hakkında

kulübümüz, bu sezon itibariyle türkiye futbol federasyonu’nun kurulduğu 1923 yılından bugüne kadar uzanan 100 yıllık sürede kazandığı 28 türkiye şampiyonluğu’nun karşılığı olan beş yıldızlı logo kullanımını hayata geçirmiştir.
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel


buradan
devamını gör...
çok komik yaaaa*
unutmadan 2010-2011 şampiyonu trabzonspor, bir yıldızın kenarını kırın. *

edit: arkadaşlar benim eğlencem bu, kudurabilirsiniz*. alıştım sizin konuları kişiselleştirerek saygısız ve terbiyesiz yorum yapmalarınıza/ yaptırılmanıza.
ilginç bir şekilde zevk almaya başladım*
eee hadi sizin yerinize ben yazayım madem;
olloh golotosaraylılarındooo onu totonloronda belasını versin mi *
devamını gör...
türkiye'de düzenin kalmadığını gösteriyor. bir kulüp kafasına göre hareket ediyor. bu lig çöp diye boşuna yazmıyorum.
devamını gör...
bir fenerbahçeli olarak bana gerçekten çok komik geliyor bu ya. geçen sezon yıldız yoktu, kamuoyuna yıldızsız logo kullanılmasını rica ettiler; bugün ise 5 yıldızlı logo kullanıyoruz, kamuoyuna bunu kullanın diyorlar. e komik işte. twitter'da yazsam biliyorum linç yiyeceğim ama saçma be abi. federasyon onaylamamış işte niye bu yıldız muhabbetini bu kadar uzatıyoruz aklım almıyor gerçekten.

2010-2011 şampiyonu da kanırta kanırta, öttüre öttüre, döndüre döndüre, öpe öpe fenerbahçe! istediğiniz kadar saçmalayın.
devamını gör...
birilerine dert olduğuna göre kendi kendine takmamıştır.
devamını gör...
isteyen istediği kadar yıldız taksın,
yanında hilal olmadığı sürece benim için bir değeri yoktur
diye bir giriş yapasım gelmedi değil ama çok da ş'aapmıyorum.
sen 5 tak sen 10 tak, sen 1 tak, nasıl istiyorsanız öyle yapın ya zaten ligin kalitesi leş.
devamını gör...
türkiye futbol federasyonu adlı koskoca kurumun onayıyla bu harekete girişilmesi daha mantıklı olurdu. bir fenerbahçeli olarak bunu rahatlıkla dile getirebilirim.

t: hiç sanmıyorum ama hayırlı olasıca olaydır. yine de ali koç'un hiçbir manevrasını desteklemiyorum. bir kez dahs söylüyorum: boyu devrilsin.* yakında o yıldızı da satar.
devamını gör...
yıllardır başarısızlıkları bu şekilde örtmeye çalışıyorlar. garip olan da taraftar hep yiyor.

(bkz: 4. yıldız yükleniyor)
devamını gör...
şuna yaptırım koyabilecek maçaya sahip bir federasyon var mı görelim bakalım.
ayrıca bahsedilen yıllarda ülkedeki tek ciddi turnuva olan istanbul ligi'nde 11 şampiyonluğu olan beşiktaş'ın yönetiminin de bu topa girip o şampiyonlıklarını saydırıp yayın gelirinden hakkı olanı almasını sağlaması asli görevi olmalıdır.
devamını gör...
saldır kanarya! diyerek desteklediğim duyurudur.
devamını gör...
fenerbahçe'nin tff onayına ihtiyaç duymadan armasına yıldız eklemesi durumudur.
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...
#2070253

bir tanım farkla yeni bir tanım giren üstteki hamsi diyarının merkezi tirabzonli kardeşime şu sadri şener diyaloğunu göstereyim.



bir tanım farkla yeni bir tanım girdiğimi iddia eden fenerli kardeşimin, bu konuyla alakalı 2 farklı başlık olduğu ve entrylerimi de farklı başlıklara girdiğimi lakin sonradan başlıkların birleştirildiği gerçeğini bilmesi gerekmektedir.*

malum tapeler, internetteki sonsuz yolculuğuna devam etmesine karşın atılan diyalog ise insanı gulumsetir.*

fenerbahçe'nin bu sene şampiyon olmasını diliyorum. kendileri herhangi bir camia için ilelebet böyle bir dilekte bulunmayacak olmasına karşın biz merhametli insanlarız, kupasiz geçen 8 yıldan sonra içine düştükleri durumun akıl sağlıklarına zarar vermelerinden endişeleniyoruz.

edit: kıymetli kardeşimiz entrysini silmiş*
devamını gör...
bir klup dusunun yillardir usulsuzluk yapsin, sonra yargilansin rezil olsun tum dunyaya, hic ders almadan ayni sacmaliklarina devam etsin. sizi kucuk serseriler ya lol.
o cakma yildizlari gozunuze sokun lan, benim gencligim serefle takilan 4 yildiz gordu de boyle adilik gormedi, iyi ki galatasaray var, yoksa futbol bitmisti.

tanim: cok serefli bir takimin kanun dinlemeden formasina eklettigi yildizlar vs, bi bok degil yani. ali kocun basarisizlik ortme yontemi ve bunu savunan enayileri gormemize vesile olmustur muz cumhuriyetinde.

bu da asagidaki dingile gelsin: 2010-11 sampiyonu trabzonspordur. hadi ikile simdi kanatli orkit.
devamını gör...
insanlar açlıktan intihar ediyor, doktor ve avukatlar olduruluyor, bunun da derdi yıldız.
devamını gör...
cok komik isler
devamını gör...
ne futbolmuş, ne drammış be. olaylara bak, yorumlara bak... bir oyunu hem dünyada en kötü oynayanlardan biri ol, hem de bu kadar dramını çevir. insanımız beni hayretlerden hayretlere sokuyor.

futbol kadar, takım kadar başınıza taş düşe.
devamını gör...
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...
haklı duyurudur.
devamını gör...
ben seyi anlayamiyorum aziz yildirim ben fenerbahce icin şike yaptim ve hapis yattim tarzi seyler diyordu birden buna ragmen hicbir sekilde şike yapilmadi sucsuzuz tarzinda seyler denebiliyor bilmiyorum.
devamını gör...
gayrimeşru bir harekettir. ali koç'un geldiği günden beri kulüpte hiç bir şampiyonluğunun olmadığını biliyoruz. kendi başarısızlığını örtbas etmek için logo üzerinden gündem oluşturup hokkabazlık yapması yasal değildir.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"6 temmuz 2022 fenerbahçe'nin 5 yıldız duyurusu" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim