ortamlarda en güzel kızın donunu güneşlendirmeye davetiye çıkaran klişe.

neden böyle olduğu hakkında hiçbir fikrim yok.
bazen annemle babam boşandı diyorum, bazen ilk sevdiğim kız en yakın dostumla yattı diyorum. hatun garanti oluyor.

hayır anlamadığım, ben çok burukumsu bir hayat geçirdim diye neden benimle birlimte oluyorlar? biraz saçma bu.

tamam, acı küpüyüm ama cart diye aynı yatakta yatacak kadar efkarlandılarsa, demek ki çok içtiler. alkol erkeğe boğar arkadaşlar. ulusalcı tweetlerine aldanıp içmeyin kızlar. sonu karanlık, sonu erkek banyosu.

kadınları çok sevmeme rağmen masum kızların bilmeden bu pislik erkekler tarafından harmanlamasına acıyorum. insanız. vicdanımız var.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"acılarla dolu bir hayat hikayesi anlatmak" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim