fenerbahçe'de kadro dışı kalan (bkz: ozan tufan)'ı öve öve bitiremeyen acun ılıcalı. şeyma'dan sonra kafayı yediğini düşünüyorum.


ozan, hull city’e artık çok çok yakın. bence olağanüstü bir futbolcu. kendisi 27 yaşında ve 60 kereden fazla milli formayı giymiş bir isim. yıllardır fenerbahçe’de ve benim de hayran olduğum oyunculardan biriydi.
bence ozan tufan’ın burada oynayacak olması allah'ın bize bir hediyesi. onu ikna edebildiğimiz için çok mutluyum, bizim için karar vermek çok zor olmadı ama transferin fenerbahçe kısmı biraz zorlayıcıydı. çünkü türkiye’nin en büyük kulüplerinden birinin futbolcusunu transfer ediyorsunuz."



buradan
ozan'ın hull city'de oynaması allahın bir mucizesi, acun'un bir hediyesi.
devamını gör...
geçen yıl watford anılarında "top oyundan çıksın diye dua ediyordum" diyen topçudur. gerçekten olağanüstü bir durum bu adamın 60'dan fazla milli maça çıkmış olması. ama böyleydi bu işler hep neaapçan...

beşiktaş tarihinin en önemli üçlüsü aynı zamanda en gölcü üçlüsü metin ali feyyaz toplamda kaç defa milli maça çıkmış* bir bakın sonra ikna edersiniz kendinizi bu nasıl bu kadar oynayabildi noktasında.
devamını gör...
" lan bu kadar para verdik inşallah elimizde patlamaz" düşüncesiyle totem yapmış bana göre.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"acun ılıcalı'dan ozan tufan'a övgü" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim