link1edit: çok var efendim çok var bırakın bu zırvaları.
biliyoruz fenerbahçe taraftarını fenerbahçe maçına gitmemiş yazarlar gelmiş burada tanım giriyorlar.. ahahahs
edit2: beni fanatizmle suçlayan olmuş ulan bırakkk. aç oku tanımlarımı. efes'li bir basketbol sevdalısıyım. fenerin bütün maçlarını kaçırmadan izliyorum, destekliyorum ancak sizler hü..
tipik fenerbahçe taraftarıdır. şu an ağlıyordur.. hatta gergin'e rağmen tebrikler bile diyordur. duyuyoruz..
ama size rağmen aldık.
devamını gör...
ne kadar saçma sapan, cahilce bir başlık yahu. eğlen mutlu ol gurur duy. bunun yerine fb ye taraftarına laf sokma derdindeler. ben fenerbahçeliyim ve gurur duydum. bu geceki konseptim euroleague.
devamını gör...
bir fb li olarak maçı gururla izledim. son anda fark 3 e düşünce ödüm koptu hatta.
devamını gör...
böyle düşünen tek aptal başlık sahibi herhalde. bütün fenerbahçelilerin gayet keyfi yerinde. sonuçta kupa ülkemize geliyor bu kadar basit.
devamını gör...
yok öyle bir şey arkadaşlar. siz bekleyin, inşallah finali hep bizler oynayacağız onlar da aval aval bakacaklar. ben bu hayali kuruyorum.
devamını gör...
ekşi sözlük olsa başlığın bir anlamı olur. burada büyük kompleksi olan fenerli veyahut başka takımlı kitlenin olduğunu düşünmüyorum. en azından bugüne kadar görmedim.

edit: sana kimse böyle bir taraftar kitlesi yok demedi zaten. burada bu taraftar kitlesinden varsa da azdır dedik. okuduğunu da anlamıyorsun.
devamını gör...
anadolu efes'in şerefine içiyordur ondan susmuştur. tebrikler*.
devamını gör...
anadolu efes şampiyon olunca annesiyle dans eden fbli olarak tepki vermeye geldiğim başlıktır. birbirimizi yemekten dışardakiler bizi yiyor kardeşim. ülkem artık kaşıkta yumurta taşısa desteklerim, yeter ki bir alanda da yüzümü gülsün yahu yeter.
devamını gör...
kendi takımı küme düşmekten son anda kurtulduğu halde konuşan ve efes'i destekleyen gs'liden daha az tuhaftır. siz önce kendi takımınıza bakmalısınız dostum. küme düşmekten son anda kurtulan ve amatör branşlarınızın kapanma noktasına geldiği bir camiasınız. aynı zamanda sus pus olan da yok. fener de kazandı, efes de kazandı. umarım siz de kazanırsınız lakin öncelikle kümede kalmanız gerekiyor. futbol fanatikliğinizi basketbola bulaştırmayın, gidin birbirinize bel altı sövün, birbirinizi kesin biçin. basketboldan ve f1'den uzak durun.
devamını gör...
bir fenerbahçeli olarak izlediğim bölümde efes'in attığı her sayıda fenerbahçe sayı attığında ne kadar mutlu oluyorsam o kadar mutlu oldum. hatta bugün daha fazla mutlu oldum. rakip fenerbahçe olmadığı müddetçe efes'in avrupa'da oynadığı her maçta da bu mutluluğu yaşıyorum ve gelecek sezonlarda da aynı mutluluğu yaşayacağıma eminim.
devamını gör...
o kadar suspus olmuşuz ki başlık coşmuş bir anda. bu kadar fanatizm kalbe zararlı. kalpten filan gidersiniz maazallah.
devamını gör...
suspus değildir efenim. bal gibi de kutlama yapıyordur. ülkemizin bir takımı daha bize güzel bir karşılaşma seyrettirip euroleague kupası almış neden sus pus olsun. lig karşılaşmaları ayrı bir olay , uluslararası müsabakalar ayrı. kendinize gelin.
devamını gör...
twitter'da görüp cinnet geçirdiğim fenerlidir. yahu ülkemizin büyük bir sorunu bu durum. diğer takımlar avrupada başarılı olunca çekemiyorlar.

türk takımı avrupada başarılı oluyorsa bunu kutlamak tebrik etmek düşer insanlara. aşırı holiganlık aşırı fanatiklik ve diğer takımlara nefret çok gereksiz.
anadolu efesi tebrik ederim. 2017 de fenerbahçeyi tebrik ettiğim gibi. galatasaray basketbolu da bir galatasaraylı olarak kınıyorum puu size.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"anadolu efes şampiyon olunca suspus olan fb'li" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim