tarzı çok etkileyici olan ses sanatçısı, gırtlağına kurban olayım. şu şarkı ile tanışmıştım;
devamını gör...
2003'lerde digitürk üyesiyken en çok izlediğim kanallardan birisi de vh1 idi. anastacia da yeni parlamıştı. madonna'nın vokalistiydi zannedersem. gerçekten hayvan gibi sesi vardı. sonra meme kanseri oldu dediler ve parladığı gibi yavaşça söndü. o günlerden bir de yüzünü ve vücudunu çok beğendiğim joss stone diye bir şarkıcı daha vardı. kim bilir şimdi nerededir. ?
devamını gör...
2000'li yıllarda güzel şarkılar çıkarmış,özel ve güzel bir sese sahip şarkıcı.en bilinen şarkısı left outside alone'dur. i'm outta love , paid my dues gibi şarkıları da mevcuttur.

benim en sevdiğim şarkısı,ilk olarak 7-8 yaşındayken duyduğum ve melodisi hafızama kazınan,geçen yıl tekrardan duyduğumda bunu hatırladım dediğim sick and tired şarkısıdır.

devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim