en son ergenken olmuştu. jöleyle veya suyla saçlarımın yanlarını geriye doğru yapıştırırdım ve "oğlum dahlvier, amma da yakışıklısın be. kızlar kesin sana hasta olur bu imajla" derdim. abim, ben daha saçlarımı yeni yeni öyle yaparken, bir gün "aynı yılmaz morgül gibi olmuşsun" dedi ve o imajımdan anında vazgeçtim. o aralar morgül yeni piyasaya çıkmıştı. ahah.
devamını gör...
18-20 yaşlarındayken sık sık gelen histir. sürekli bu yönde iltifatlar alırdım. artık eskisi kadar almıyorum. harbiden neden almıyorum, büyüdük diye mi? ulan tipsiz mi olduk yoksa???
devamını gör...
ulan tek 1 kere bile gelmedi omru hayatimda.

bu tip ne lan, bu ne ya. cidden suan bi dusundum de allah beni ıslah etsin, bu sifad ne abicim
devamını gör...
geçen gün gelmişti evet. sonra sağıma soluma baktım evde kimse yokmuş. sonra silkinip kendime geldim.
devamını gör...
hep var aniden gelmiyor.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"aniden gelen çok yakışıklıyım lan hissi" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim