araba almak için para biriktirmek
başlık "senigidifindikkiran" tarafından 18.02.2025 18:57 tarihinde açılmıştır.
1.
ocak 27'den beri yapmaktayım. bakalım hedef 250 bin. şu an ana kasada 1,6 bin lira var.
devamını gör...
2.
ben altcoinlere yatırdım bir araba parası, çok şükür şu an da elektrikli bisiklet alabiliyorum.
devamını gör...
3.
her insanın şartlarına göre değişir, acil bir ihtiyaçsa mesela çocuklu bir aileniz ya da bir hastanız varsa -ki bizim 3 sene önce hastamız vardı ötv indirimli bir otomobil almıştık- ve bir sedan otomobil almak isterseniz ya da bir markanın bir modeline vurulduysanız banka kredisi çekip alabilirsiniz. bu bir seçenektir. ama aceleniz yok aklınızda bir iki model var, tam karar da vermiş değilsiniz ama bir arabam olsun diyorsanız önce para biriktirip bir araba parasını toplayabildiğiniz zamanda o günün şartlarında yani gelecekte çıkmış bir sıfır araca sahip olursunuz ki ben de şahsen araba alırsam kendime bu yolu daha yakın görüyorum ama hayat ne getirir bilmiyorum. borca girip bir araba alırım ama arabayı alıp 3-4 sene kredi ödemektense birikmiş paramla güncel bir satın alma gerçekleştirmek isterim. geç de olsa borçsuz ve huzurlu bir alış olur.
devamını gör...
4.
bizi kıskanan almanlar bunu da kıskanıyor mudur acaba? çünkü bizim o mikrop yuvası, o pastan gebermiş uçan tenekelerimiz bile bir servet derdinde.
gavur diye beğenmedikleri insanlar, bugün istediği arabayı marketten sigara alır gibi kolaylıkla alırlarken, ülkemizdeki hurdaların değerine değer katması gerçekten sinir bozucu bir durum.
gavur diye beğenmedikleri insanlar, bugün istediği arabayı marketten sigara alır gibi kolaylıkla alırlarken, ülkemizdeki hurdaların değerine değer katması gerçekten sinir bozucu bir durum.
devamını gör...
5.
günde 2000 lira kenara atarsanız bir yılda en ince sacdan yapılmış rüzgarda yamulan bir egea alabilirsiniz, evet.
devamını gör...