hem siyasal islam ve kürtçülüğün son yıllarda iyice güçlenmesi, hem arap mülteciler ve kürtlerin yüksek doğum oranı nedeniyle türklüğü bekleyen büyük tehlikedir.

eğer birileri bu düzene son verip radikal önlemler almazsa ve köklü değişiklikler yapmazsa 50-100 yıl içinde ülkenin yarısı araplaşırken diğer yarısı da kürtleşecek. yani türkiye'de türk diye bir şey kalmayacak.
devamını gör...
(bkz: köklü değişiklikeki kasıt)
devamını gör...
anadolunun tarih boyunca bütün ırkları, etnik kökenleri kucakladığını bildiğim için pek umrumda olmayan durum
devamını gör...
(bkz: mal beyanı)
devamını gör...
türklerin sayısı düşecek diye korkuyorsan beline kuvvet, en az 3 çocuk yap
devamını gör...
ırk gözetmeksizin 6-7 çocuk sayısı sakat bir durumdur.
devamını gör...
türklük üst kimliktir , bir zenci de türküm diyebilir , bir asyalı da , bir arap da , bir kürt de ...
kim kendini türk görüyor ise o kişi türktür
kürt ve arap kardeşlerimiz kendini bu vatana bağlı hissediyor , anaysada yer alan " türk devletine vatandaşlık bağı ile bağlı olan herkes türktür. " maddesini kabul ediyor ise ortada bir problem yoktur , türkiye büyük bir ülke , hepimize yeter.
devamını gör...
ele geçirmeden çok basstıra basstıra ırkçılık şeklinde heryerde ırkını vurgulamaları beni rahatsız ediyor. üniversite ortamında kendini çok üstün gördüklerine birbirini aşırı tuttuklarına şahit oldum.
devamını gör...
afganlarıda yazalım listeye. gerçi onlar da arap sayılır.

kaçacağız gençler yapcak bir şey yok. taksim'i ele mi geçirdiler başka yere gideceğiz. korkacak bir şey yok baya çok kişiyiz ve çok tecrubeliyiz bu konuda. biz kürtleri bile normal insanlar yaptık. bakın genç kürtlere kara kaşı kara gözü olmasa türkten ayırt edemezsin. evet uzun zaman aldı baya katlandık ağlamalarına ama normallestiler. araplarin bir on yılı daha var afganların yirmi olsun. boşuna demografig yapıyı bozuyor demeyin. biz o kadar ırkçı bir milletiz ki hiç duymuyoruz bile onları görmüyoruz. olması gereken de budur. kimse kusura bakmasın şurada yaşayacağımız 60-70 yıl onuda arap eğiterek geçirmeyecegim. o yüzden kaçışa devam. semtte araplar mi var gelme, mekanda afganlar mi var gitme, evlenme, yanında çalıştırma, çok acil değilse konuşma. aynı kürtlere yaptığımız gibi. zamanla zaten nedenini anlayıp bizim gibi olmaya calisyorlar. bizim eğlendiğimiz gibi eglenip biz ne giyersek onu giyiyorlar. bizim takımlarımızı tutuyorlar. bizim mizahimiza gülüyorlar. biz oluyorlar. ha "biz niye bunu sürekli yaşamak zorundayız" dersek zaten konu çok üzücü. bir de başımızda yobaz kesim var en büyük belamiz. komple uzak duracaksın. çok kolay böcek gibi davranacaksın cahil insana. gerisi geliyor.

kadıköy, tunalı, bahcelievler, beşiktaş yarın yürünmez yerler olacak tıpkı taksim gibi. uzulmeyiniz önemli olan semtler değil bizim bulunmayı tercih ettiğimiz yerler. biz nerdeysek orası iyi onlar neredeyse orası kötü. tatil beldeleri çok seri gidiyor elden önemli değil tatlı tatlı koylara kaçınız daha güzel zaten.

ozetle kasmaya gerek yok zaman lazım. onlarda bir gün türk olacak merak etmeyin. sadece bizden uzakta olsunlar.

hümanist arkadaşlara peşin cevabimi da vereyim. biz bir kere geliyoruz dunyaya. ondada arap vandalizmi, saygısızlığı, görgüsüzlüğü cekemizcez kusura bakmayin. zaten basimizdakileri zar zor medeniyete alıştirdik. kimseye öte git demiyoruz. biz gideriz siz kalın.

fazla zeki arkadaşlar için edit:
beyoğlu'nda yedi göbekten kürtler vardı değil mi kardeşim. izmir sahil kürtlerin ana vatanı zaten. marmariste yüce kürtlerin destani yazilmisti zaten gsgsgsgsgaggaga. ya adamalar kalır mı kör hakkari'de topal şırnak'ta. ha bu arada kürtlerle ilgili bir sıkıntı yok zaten onların büyük bir kısmı gelisimini tamamladı. benimde kürt arkadaşlarım var* kimse yanlış anlamasın.
devamını gör...
akla bu videoyu getiren başlıktır:

devamını gör...
çünkü onlar şu an din uykusunda ses etme..
devamını gör...
ne aptal insanlar var. çok mu zor tarihe bakmak. ağzı olan ama beyni olmayan yorum yapıyor. kürtler dün mü geldi bu coğrafyaya. bu ülke nasıl kuruldu. türkler orta asya'dan geldiği şekliyle mi günümüzde devam ediyor. kabul edin etmeyin karışmışsınız. şimdi derdiniz ne . hâlâ alt kimlik üst kimlik davası.
devamını gör...
arapları bilmem de kürtlerle yıllardır türkiye’de hep birlikte yaşadık. ister sevin ister sevmeyin kardeşiz ve de yaşamaya devam edeceğiz. alışsak bu duruma iyi olur bence. ayrıca başlık buram buram ırkçılık kokuyor cidden kalitesiz başlıklar bunlar hiç gerek yok yani. kürt de kardeşim türk de kardeşim, etnik köken ayrımı yapana da bacağım girsin. afedersiniz.
devamını gör...
ticaretten siyasete yüzde yüz haklı tespit.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"arapların ve kürtlerin türkiye'yi ele geçirmesi" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim