yaptığı paylaşımla muhalefeti eleştiren ve chp’den olaylı şekilde ayrılan deniz baykal’ın kızı aslı baykal’ın yaptığı paylaşım iktidara göz kırpıyor şeklinde yorumlanmış.
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
www.yenicaggazetesi.com.tr/...
devamını gör...
"siz de terörle müdale edin size de yarasın o zaman"

aslı baykal *
devamını gör...
amerikada cumhuriyetçilerin oylarının düştüğünü varsayarsak normal bir hareket
devamını gör...
milli ve gayrimilli saflarda kafam karıştı. milyonlarca ne idüğü belirsiz kaçak ortadoguluyu ülkeye dolduran, bir zamanlar açılım sürecinde kürtlere yaranmak oy alabilmek için anayasadan türklüğü çıkarmak isteyen, andımızı kaldıran, tc ibarelerini kaldıran, kürtçe ve arapça tabela kullanımına izin veren, bombalar patladıkça oyumuz artıyor gibi skandal bir cümle kurabilen bir başbakan çıkaran bir iktidar nasıl milli olabiliyor tam olarak ?
devamını gör...
kerameti kendinden menkul birinin yuvasına dönmesi.
devamını gör...
kırpsın bakalım, herkes kendi derdinde. bakalım ona kim göz kırpacak?
devamını gör...
tam babasının kafasında... ulusalcılar = akp+mhp
devamını gör...
deniz baykal derin devletimizin önde gelen elemanlarından biridir. uzun uzun derin devlet analizi yapmayalım. durduğu yer, vehbi koç'un, inan kıraç'ın tam yanı başıdır. o vehbi koç ki, 12 eylül'ü alkışlamış ve kenan süslü evren'e "mahkemeleri hızla sonuçladırıp suçlulara (siz solcular olarak okuyun) en ağır cezalar verilmelidir" diye tavsiye mektubu yazmış biridir. deniz baykal da, 1969 yılında taylan özgür'ü katleden ve sonra orgeneralliğe kadar yükselen askerin kim olduğunu bilecek ama bunu asla açıklamayacak kadar "encümeni daniş"e sadık biridir.
hatırlarsanız erdoğan'ı meclise taşımak için atmadığı takla kalmamıştı baykal'ın. o günden beri baykal ve ekibi akop ile içiçe. kendisini yakınen tanıdığım baykal'ın gayriresmi sözcüsü levent gök, bir ara kadir topbaş'ın avukatıydı mesela; hem de topbaş'ın bir yolsuzluk davasında.
eh deniz baykal'ın kendisinin bu saatten sonra aktif politika yapacak hali yok. oğlu doktor, sanırım bu işlerle ilgilenmiyor. kızını piyasaya sürdü. biz akop'yi destekliyoruz diye açıkça söylemeye başladılar.
konuşan aslı baykal değil tabi. vehbi koçlar, sakıp sabancılar falan... hiçbirisi erdoğan'ın ayağına taş değsin istemiyor.
2023'te üzülmeyin sonra, erdoğan bir beş yıl daha orada.
devamını gör...
bkz: 2 milyon dolarlık halk tv satışı parası.
devamını gör...
göz kırpmak ne demek , kocaman fenerle mors alfabesi mesajı veriyor beni alın diye.
devamını gör...
ya bunun babasi ne ki bu ne olsun. bu ve bunun gibilerin biran once ulkeden sek-ti-rip gitmeleri dilegim ile.
devamını gör...
(bkz: ulusalcı)

seçim yaklaşınca chp'ye saldırı dozunu arttırmış, chp iktidar olur diye ödü kopan ulusalcı. pardon ya ulusalcı demiş miydim ??.

hali ile ne zaman sağ partiler ve siyasal islam güçten düşse, ne zaman muhalefet ve sol/sosyalist partiler yükselişe geçse, ulusalcılar hemen sahaya inerler. iktidara göz kırpıp, muhalefete saldırırlar.

düşünsenize chp iktidar. sonra kim atatürk diye milleti sömürecek !!.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"aslı baykal’ın iktidara göz kırpması" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim