asya ülkelerinin hemen hepsinde görülebilecek durum. her ne kadar kadınlar tarafından çok incitilmiş biri olsam da gerçekleri söylemek durumda hissediyorum kendimi. japon kültüründe geyşalık vardır misal. ya da hindistan'ın bazı yörelerinde kocası ölen kadın kendini diri diri yakmalıdır eğer yakmazsa toplum tarafından dışlanır. buna benzer bir çok örnek verilebilir asya ülkelerindeki eril zihniyete. ama unutulan bir şey var hepimiz insanız ve kadın erkek fark etmeksizin hayallerimiz, umutlarımız var. gülüyoruz ,ağlıyoruz, eğleniyoruz vs... bu durumun değişmesi için kadınlar ekstra çaba sarf etmeli ve değişimin erkeklerin istemesi ile değil kendilerinin istemesi ile gerçekleşeceğini unutmamalıdırlar.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"asyalı milletlerin eril kafa yapısına sahip olması" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim